Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: «Δεν κάνουμε και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!»

Οι απαντήσεις του ζευγαριού στα αρνητικά σχόλια

Η Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» για τις πρώτες ημέρες προβολής του Breakfast @ Star, τα επικριτικά σχόλια και το μήνυμα που πήραν από τον προκάτοχό τους, Γιώργο Καρτελιά.

Διάβασε ακόμα: Φαίη Σκορδά: Η δημόσια ευχή της Κατερίνας Καινούργιου για την ονομαστική της εορτή

«Συζητούσαμε προχθές με τον Ετεοκλή. Λέω είναι λες και όλοι είναι παρουσιαστές και είμαστε οι μόνοι που ήρθαμε από άλλους χώρους. Έχω δει παρουσιαστές να γίνονται ηθοποιοί, έχουμε δει τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή όπως π.χ. ο Τσαλίκης» απάντησε η τραγουδίστρια, αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν για το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

«Όλοι μπαίνουν, κρίνονται κι αν δεν είσαι καλός, θα σε αποβάλει και το σύστημα. Θα το καταλάβεις. Τα όνειρα και οι ευκαιρίες είναι για όλους και δεν είναι κακό να τα διεκδικείς» συμπλήρωσε και ο ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εννοείται πως είναι μία δύσκολη δουλειά, αλλά παιδιά, τώρα θα το πω και ξέρω ότι αυτό θα παίξει, δεν κάνουμε κι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο Λιανός για παράδειγμα, τον γνωρίσαμε από το fame story και πλέον τον βάζω στους καλύτερους παρουσιαστές», σχολίασε στο τέλος η Ελένη Χατζίδου. 

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022
Ευγενία Σαμαρά: «Φανταζόμουν ότι σε ηλικία 35 ετών θα είχα οικογένεια και παιδιά»

Διαβάστε επίσης