Σακίρα: Ο εξωφρενικός λόγος που απέλυσε υπάλληλο

Forever Woman

Κυκλοφόρησε ντοκιμαντέρ με την ιδιωτική ζωή της Σακίρα, το οποίο την «καίει»

Η διάσημη τραγουδίστρια κατηγορείται για απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στο προσωπικό της. Το ντοκιμαντέρ είχε ως κεντρικό θέμα τις κατηγορίες για φορολογική απάτη, ωστόσο όμως αναφέρθηκαν και άλλες λεπτομέρειες τόσο για την ιδιωτική όσο και επαγγελματική της ζωή.

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Σήμερα το «τελευταίο αντίο»

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Equipo de Investigacion», μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές ήταν όταν ο πρώην υπάλληλος αφηγήθηκε το λόγο που τον απέλυσε η Σακίρα. «Ο Divier αντικατέστησε την Maritza, τη σύζυγό του, η οποία μαγείρευε όλη την εβδομάδα για 17 άτομα», ανέφερε το ρεπορτάζ με τον πρώην υπάλληλο να δηλώνει:

«Όταν ήταν αργά το βράδυ, ήταν πολύ κουρασμένος και η Σακίρα του ζήτησε να ζεστάνει λίγο κοτόπουλο και εκείνος της είπε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο, δεν πρόκειται να ζεστάνω το κοτόπουλο, μαγειρεύω για 17 άτομα όλη μέρα, δεν μπορώ να το κάνω άλλο”. “Τότε Σακίρα του είπε “Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλο”, και τότε απολύθηκε. Ήταν ένα σοκ το γεγονός ότι η Σακίρα απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο. Δεν ήταν μόνο οικιακοί βοηθοί, αλλά ήταν μάγειρες, σοφέρ και αυτοί που κανόνιζαν τη συντήρηση του σπιτιού. Ήταν πραγματικά μια πολύ ισχυρή απαίτηση».

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα