Πώς θα κάνω μόνη μου το τέλειο σχήμα φρυδιών;

pixa

Ένα beauty hack που μέχρι τώρα δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αγανακτήσει με τα φρύδια μας, ή που έχουμε βγάλει με το τσιμπιδάκι λίγες τρίχες παραπάνω, με αποτέλεσμα ένα… ανόμοιο αποτέλεσμα. Νομίζω, πραγματικά, ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να είναι εντάξει με τα φρύδια της. Όλες μας, λίγο πολύ δυσκολευόμαστε και ψάχνουμε καθημερινά εύκολους και γρήγορους τρόπους να τα “στρώσουμε” και να τα βάφουμε σωστά.

Το beauty hack που θα σου προτείνω είναι πανεύκολο, γρήγορο και οικονομικό. Προφανώς, δεν χρειάζεται ικανότητες makeup artist και μπορείς να το δοκιμάζεις καθημερινά. Θα χρειαστείς ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια, ένα μολύβι ματιών, ένα μολύβι ή μια πούδρα φρυδιών και ένα βουρτσάκι φρυδιών. Καλό είναι να έχεις δίπλα σου και ένα μαντιλάκι ντεμακιγιάζ ή μπατονέτες.

Αρχικά, διάλεξε ένα μολύβι ματιών σε απόχρωση που να ταιριάζει στο χρώμα των φρυδιών σου. Έπειτα, «μουτζούρωσε» με το μολύβι τις δύο άκρες στο τσιμπιδάκι των φρυδιών. Κράτησε το τσιμπιδάκι σταθερά στην αρχή των φρυδιών. Οι δύο άκρες του πρέπει να «κλείνουν» το φρύδι σε όλο το πάχος του. Άρχισε να «σέρνεις» το τσιμπιδάκι σε όλο το τόξο των φρυδιών μέχρι την άκρη τους. Μ’ αυτόν τον τρόπο, δημιουργείς ένα εντυπωσιακό σχήμα στα φρύδια. Με ένα μολύβι ή μια πούδρα φρυδιών γέμισε τα κενά. Χτένισε τα φρύδια και κάνε blending με ένα βουρτσάκι, ακολουθώντας τη φυσική φορά των φρυδιών. Αν πρέπει να κάνεις διορθώσεις, στάξε 1-2 σταγόνες ντεμακιγιάζ ματιών σε μια μπατονέτα. Αφαίρεσε ταμποναριστά και πολύ προσεκτικά ό,τι περισσεύει από το περίγραμμα που σχεδίασες με το τσιμπιδάκι. Είσαι έτοιμη! Μόλις έφτιαξες το τέλειο σχήμα φρυδιών και έγινε η makeup artist του εαυτού σου!

Δείτε ακόμα
Γιατί το κλιματιστικό προκαλεί ρυτίδες

Διαβάστε
ακόμα