Πώς να μεταμορφώσεις το πάτωμα του μπαλκονιού!


Τώρα που ο καιρός είναι ηλιόλουστος, πρέπει να εκμεταλλευτείς το μπαλκόνι σου στο έπακρο.

Τώρα που ο καιρός είναι ηλιόλουστος, πρέπει να εκμεταλλευτείς το μπαλκόνι σου στο έπακρο.

Αν το μπαλκόνι σου είναι παλιό με το κλασσικό μωσαϊκό πάτωμα και θες να το ανανεώσεις, δίνοντας του μια πιο φρέσκια όψη υπάρχει λύση!

Συναρμολογούμενα Πλακίδια

Τα συναρμολογούμενα πλακίδια αποτελούν μια από τις πιο αγαπημένες λύσεις για να μεταμορφώσεις το πάτωμα του μπαλκονιού σου εύκολα και γρήγορα! Μπορείς να τα βρεις παντού στην αγορά σε πολύ προσιτές τιμές. Επιπλέον κυκλοφορούν σε διάφορα εφέ και χρώματα οπότε οι επιλογές που έχεις είναι πραγματικά αμέτρητες. Με αυτά τα πλακίδια μπορείς να δώσεις την αίσθηση ότι το πάτωμα σου είναι ξύλινο, μαρμάρινο ή πέτρινο σε μόλις λίγα λεπτά!

Χλοοτάπητας

Οι χλοοτάπητες είναι μια υπέροχη ιδέα, καθώς σου δίνουν την αίσθηση ότι είσαι σε μια εξοχή μες στην πόλη! Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις του πράσινου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις την πιο αληθοφανή και να μάθεις πώς να τον συντηρείς σωστά!

Χαλίκια

Ακόμα μια εύκολη λύση για να μεταμορφώσεις το πάτωμα του μπαλκονιού σου είναι τα χαλίκια. Κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και χαρίζουν μια νότα καλοκαιριού και ζεστασιάς, ειδικά αν προσθέσεις και άλλα διακοσμητικά.

Αυτοκόλλητες σανίδες

Οι αυτοκόλλητες σανίδες αποτελούν ακόμα μια οικονομική και εύκολη λύση. Ουσιαστικά είναι ένα πλαστικοποιημένο είδος χαρτιού που έχει από την πίσω του πλευρά ειδική κόλλα. Υπάρχουν χιλιάδες σχέδια για να διαλέξεις αλλά να έχεις κατά νου ότι πρόκειται για μια προσωρινή λύση. Μιλάμε για αυτοκόλλητα που δεν κρατούν για πάντα.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα