Πως να φτιάξεις Tote Βags!


Οι tote bags είναι η πιο hot τάση της εποχής! Πρόκειται για απλές υφασμάτινες τσάντες ώμου, οι οποίες μπορούν να φορεθούν παντού και πάντα!

Είναι ένα από τα πιο trendy αξεσουάρ, ενώ βασίζεται στη φιλοσοφία της ανακύκλωσης. Συνήθως φτιάχνονται από περισσευόμενα υφάσματα και είναι πολύ όμορφες και βολικές. Σήμερα λοιπόν θα σου δείξω πως μπορείς να φτιάξεις τη δική σου Tote Bag εύκολα και γρήγορα!

Υλικά

  • Ύφασμα της επιλογής σου
  • Ύφασμα για την εσωτερική επένδυση
  • Χάρακας
  • Ψαλίδι
  • Καρφίτσες
  • Σίδερο

Εκτέλεση

Αρχικά κόψε δύο παραλληλόγραμμα από το ύφασμα, στο μέγεθος που θέλεις να γίνει η τσάντα σου. Έπειτα τοποθέτησε το ένα πάνω στο άλλο, ώστε εσύ να βλέπεις την μεριά που δεν υπάρχει το μοτίβο. Σταθεροποίησε τα υφάσματα σου με μερικές καρφίτσες περιμετρικά.

Έπειτα ράψε τις δύο μεγάλες πλευρές, οι οποίες θα είναι οι πλαϊνές της τσάντας σου και ράψε και την μια από τις μικρές πλευρές. Η μια μικρή που θα ράψεις θα είναι το κάτω μέρος της τσάντας σου. Ενώ αυτή η μεριά που θα αφήσεις θα είναι εκεί που θα τοποθετηθούν τα χερούλια της τσάντας.

Στη συνέχεια κόψε δύο λωρίδες από το ύφασμα σου για να φτιάξεις τα χερούλια της τσάντας. Δίπλωσε το ύφασμα έτσι ώστε να φαίνεται το μοτίβο σε κάθε μεριά του χερουλιού. Έπειτα ράψε και σιδέρωσε τα χερούλια που μόλις δημιούργησες.

Έπειτα ένωσε τα χερούλια στο ανοιχτό μέρος της τσάντας σου, ράβοντας τα στην εσωτερική πλευρά της τσάντας. Τέλος, ράψε και την πάνω μεριά της τσάντας, αυτή με τα χερούλια. Γύρισε από την καλή, σιδέρωσε την και η νέα σου tote bag είναι έτοιμη!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα