Πως να δημιουργήσεις ένα λειτουργικό home office!


Η αλήθεια είναι ότι το να εργάζεσαι από το σπίτι απαιτεί μερικές τροποποιήσεις στο χώρο σου

Η αλήθεια είναι ότι το να εργάζεσαι από το σπίτι απαιτεί μερικές τροποποιήσεις στο χώρο σου

Όπως και μερικές συμβουλές οργάνωσης ειδικά αν θέλεις να παραμείνεις το ίδιο δημιουργική στη δουλειά. Παρακάτω λοιπόν θα βρεις μερικές ιδέες διακόσμησης του γραφείου ώστε να έχεις ένα λειτουργικό home office!

Απομάκρυνε το γραφείο από τον τοίχο

Πόσο δημιουργική μπορείς να είσαι όταν η θέα σου είναι ένας τοίχος; Απομάκρυνε λοιπόν το γραφείο από τον τοίχο και τοποθέτησε το στη μέση του χώρου. Με αυτόν τον τρόπο και θα έχεις καλύτερη θέα αλλά θα αποτελέσει και το κεντρικό σημείο του χώρου με αποτέλεσμα να πρέπει να το κρατάς τακτοποιημένο και οργανωμένο.

Κρέμασε ένα ράφι

Τα ράφια, είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσεις το χώρο σου. Κρεμώντας ένα ράφι πάνω από το γραφείο θα καταφέρεις να αποσυμφορήσεις το γραφείο σου και να αποκτήσεις περισσότερο χώρο ώστε να εργάζεσαι άνετα.

Βάλε πινελιές τέχνης

Ένα home office πρέπει να σε εμπνέει ώστε να εργαστείς με δημιουργικότητα. Για αυτό πρέπει να το διακοσμήσεις έτσι ώστε να μην είναι μονότονο. Κρέμασε μερικούς πίνακες ή οποιαδήποτε άλλη πινελιά τέχνης μπορεί να δώσει ενδιαφέρον στο χώρο. Κρέμασε λοιπόν τα αγαπημένα κάδρα, πίνακες, φωτογραφίες ή ότι άλλο θέλεις ώστε να κάνεις το χώρο σου πιο ευχάριστο.

Κρύψε τα μικροπράγματα

Τα μικροπράγματα που είναι παραπεταμένα εδώ κι εκεί μπορεί να σε αποσυντονίζουν την ώρα που δουλεύεις. Γι’ αυτό τακτοποίησε τα σε κουτιά ώστε να μην πέφτει σε αυτά η προσοχή σου την ώρα που δουλεύεις. Έτσι, ο χώρος θα είναι πιο τακτοποιημένος και δε θα αποσπάσαι από άσχετα πράγματα.

Φτιάξε έναν τοίχο- μαυροπίνακα

Μια πρωτότυπη ιδέα είναι να βάψεις ένα τοίχο με μπογιά μαυροπίνακα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να γράφεις, να ζωγραφίζεις, να κρατάς ημερολόγιο ή οτιδήποτε άλλο εσύ θέλεις πάνω στον τοίχο. Έτσι, τα χαρτιά με τις σημειώσεις θα είναι λιγότερα, ο χώρος σου θα ξεχωρίζει κι εσύ θα είσαι πιο οργανωμένη!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα