Πώς να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο!


υτυχώς πλέον υπάρχουν πολλά προϊόντα και τεχνικές για την εξάλειψη της

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, μας ταλαιπωρεί σχεδόν σε όλες τις φάσεις της ζωής μας.

Ευτυχώς πλέον υπάρχουν πολλά προϊόντα και τεχνικές για την εξάλειψη της, που μπορούν να κάνουν το δέρμα μας λαμπερό και απαλό. Σήμερα σου προτείνουμε τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγείς από τις τρίχες στο πρόσωπο μια και καλή!

Τσιμπιδάκι φρυδιών

Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν το τσιμπιδάκι φρυδιών ώστε να αφαιρέσουν τις τρίχες μία- μία. Γενικά είναι μια επώδυνη και πολύ χρονοβόρα μέθοδος, που δεν θα σου την προτείναμε -πέρα από τα φρύδια -.

Ξυραφάκι

Απλά όχι! Κατά τη γνώμη μας τουλάχιστον, είναι η χειρότερη μέθοδος, και θα σου προτείναμε να την αποφύγεις. Μπορεί να είναι η πιο ανώδυνη και γρήγορη μέθοδος, αλλά αυτό που θα καταφέρεις είναι να ενισχύσεις τον θύλακα από τις τρίχες σου με αποτέλεσμα να αυξηθούν και να βγαίνουν πιο μαύρες και πιο σκληρές!

Αποτρίχωση με κερί στο πρόσωπο

Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, είναι η αποτρίχωση με κερί. Υπάρχουν έτοιμες ταινίες με κερί αλλά εμείς θα σου προτείναμε να επιλέξεις ένα ινστιτούτο όπου ένας ειδικός θα κάνει την αποτρίχωση με επαγγελματικά υλικά!

Λέιζερ για τριχοφυΐα στο πρόσωπο

Αν θέλεις να απαλλαχθείς οριστικά από τις τρίχες στο πρόσωπο, τότε θα πρέπει να επενδύσεις. Η μόνη μέθοδος που εξολοθρεύει το πρόβλημα της τριχοφυΐας από τη ρίζα -κυριολεκτικά- , είναι το laser! Αν αποφασίσεις να καταφύγεις στη συγκεκριμένη μέθοδο, φρόντισε να βρεις ένα εξειδικευμένο δερματολογικό κέντρο με ασφαλή μηχανήματα και σωστούς επαγγελματίες. Σε βάθος χρόνου θα παρατηρήσεις ότι οι τρίχες στο πρόσωπο αραιώνουν και αποδυναμώνονται, μέχρι να εξαφανιστούν πλήρως!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα