Ποιοι celebrities γυμνάζονται με το ταίρι τους;

Αυτοί οι celebrities βρήκαν το αληθινό νόημα της γυμναστικής!

H γυμναστική είναι κάτι που αν δεν το έχεις στην καθημερινότητά σου, χρειάζεσαι ένα boost για να την ενσωματώσεις. Για αυτό και πρέπει να βρεις ένα καλό κίνητρο, ανάλογα πάντα με το τι σου αρέσει. Θέλεις παρέα για να κάνεις γυμναστική; Σου αρέσει η μουσική ή θέλεις μαζί σου έναν personal trainer; Ένα τέτοιο κίνητρο θα μπορούσε να είναι και το να κάνεις γυμναστική με το ταίρι σου. Για σένα που αναρωτιέσαι αν πιάνει, εδώ θα βρεις μερικά celebrities ζευγάρια που το έχουν δοκιμάσει  και είδαν ότι αποδίδει.

Justin Timberlake & Jessica Biel

Το sport που επιλέγουν και αγαπούν είναι το jogging και όπως βλέπετε κι εσείς… αποδίδει με χίλια! Και οι δύο διατηρούν ένα υπέροχο σώμα και περνάνε χρόνο μαζί ταυτόχρονα, τις πρωινές ώρες. Συνηθίζουν να τρέχουν κάθε μέρα, όμως αν για κάποια επαγγελματική υποχρέωση το παραλείψουν τη συνήθειά τους, αναπληρώνουν την ίδια μέρα αλλά διαφορετική ώρα. 

Tom Brady & Gisele Bündchen

Ο Tom Brady, που ήταν quarterback στο NFL για 22 σεζόν και το supermodel Gisele Bündchen, κάνουν γυμναστική μαζί. Ο Tom είναι ο personal trainer και εκείνη «υπακούει» στις εντολές του. Όπως έχει πει και η ίδια, είναι ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, αλλά για αυτό διατηρούνται σε τρομερή φόρμα!

Ian Somerhalder & Nikki Reed

Αυτό το ζευγάρι αγαπά τα extreme sports όσο τίποτα. Ο Ian και η Nikki συμμετέχουν μαζί σε δραστηριότητες, όπως snowboard, κολύμπι, πεζοπορία και yoga για ζευγάρια. Είναι ο τρόπος τους να περνάνε χρόνο μαζί και να αναζωπυρώνουν τη σχέση τους

Δείτε ακόμα
Στομαχόπονος: Οι «σωτήριες» τροφές που θα σε αναζωογονήσουν

Διαβάστε
ακόμα