Πάστα Φλώρα με ροδάκινο και 5 υλικά!

Forever Woman

Αυτή η συνταγή είναι πανεύκολη και πολύ οικονομική! Το σημαντικότερο νοστιμότατη!

Εάν θέλετε να απολαμβάνετε ένα γρήγορο και γευστικό γλυκό φτιάξτε την πάστα Φλώρα.

Μπορείτε να επιλέξετε την μαρμελάδα που προτιμάται, ροδάκινο, πορτοκάλι, φράουλα . Εμείς διαλέξαμε ροδάκινο και πραγματικά είναι καταπληκτικός ο συνδυασμός. Αφήνει μια μελένια γεύση σε συνδυασμό από το τέλειο άρωμα του ροδάκινου!

Πάμε να δούμε την συνταγή.

Θα χρειαστούμε:

Forever Woman

200 γρ. βούτυρο αγελαδινό.

100 γρ. ζάχαρη άχνη.

1 αβγό

300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις.

1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν παουντερ.

350 γρ. μαρμελάδα.

Forever Woman
Forever Woman

Εκτέλεση:

Forever Woman

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη στη συνέχεια προσθέτουμε το αβγό και τέλος το αλεύρι με το μπέικιν.

Χτυπάμε για 5 λεπτά και η ζύμη μας είναι έτοιμη.

Έχουμε στρώσει ένα ταψί 20 εκατοστών με λαδόκολλα.

Forever Woman

Παίρνουμε το μεγαλύτερο μέρος της ζύμης και το στρώνουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.

Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μαρμελάδα επίσης σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.

Forever Woman

Με την υπόλοιπη ζύμη φτιάχνουμε μακρόστενα μπαστούνια και τα τοποθετούμε διαγωνίως και χιαστή πάνω στην πάστα Φλώρα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα για 40-45  λεπτά.

Καλή επιτυχία!