Πάρε τηλέφωνο την φίλη σου για καφέ, και άσε τον ψυχολόγο στην άκρη!

Ανεκτίμητη αξία η πραγματική φιλιά!

Άπειρες φορές έχουμε βρει την γαλήνη και την αρμονία στην ψυχή μας μετά από μια συζήτηση με την φίλη μας ή τον φίλο μας.

Κολλητός φίλος είναι αυτός που έχει μάθει να ακούει και να ζεσταίνει την ψυχή μας με λόγια αληθινά.

Όμως πόσο συχνά μπορούμε να τα λέμε με την φίλη μας ή τον φίλο μας όταν μας ρουφάει η καθημερινότητα.

Αλλά με τον πραγματικό φίλο όσο καιρό και να έχουμε να τον δούμε η χημεία δεν χάνεται είναι σαν να μην πέρασε ούτε ένα λεπτό.

Ο φίλος που σε νοιάζεται και σε αγαπάει δεν θα μετρήσει πόσες φορές πήρες τηλέφωνο δεν θα σε επικρίνει εάν έχεις χαθεί με την δουλειά.

Αυτούς τους φίλους πρέπει να έχουμε δίπλα μας! Αυτούς που αγαπούν χωρίς μέτρο και σέβονται την φιλία!

Έχετε αναρωτηθεί πόσο βάλσαμο είναι η συζήτηση με έναν καλό φίλο;

O καλός και αυθεντικός φίλος αντικαθιστά τον ψυχολόγο και κάθε θεραπευτή.

Καιρός να ανταμώνουμε πιο συχνά με τους καλούς φίλους μας και να πίνουμε το καφεδάκι μας! Να λέμε τα προβλήματά μας και να ανταλλάσουμε απόψεις! Σηκώστε το τηλέφωνο, επικοινωνήστε με τους αγαπημένους σας, αφήστε τα social media στην άκρη. Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να δημιουργούν μια ψευδαίσθηση και να μας κάνουν να νιώθουμε ότι έχουμε επικοινωνία και ας έχουμε χρόνια να δούμε τους καλούς μας και αγαπημένους φίλους μας.

Μόνο εάν ξαναγυρίσουμε στις παλιές καλέ συνήθειες θα σώσουμε τους εαυτούς μας και θα ανοίξουν οι ορίζοντες της ζωής μας. Επικοινωνήστε, βρεθείτε, επιδιώξτε και προσπαθήστε κάθε μήνα να αφιερώνετε χρόνο για ένα καφέ με την φίλη σας ή τον φίλο σας! Το έχουμε όλοι ανάγκη!

Δείτε ακόμα
Λάθη που κάνεις μετά τη γυμναστική!

Ας σταματήσουμε να ακολουθούμε καινούργιες φιλίες που δεν είναι δοκιμασμένες και μας πληγώνουν. Ας νοιαστούμε και ας φροντίσουμε τους φίλους που έχουν αποδείξει για εμάς!

Ας  κάνουμε πιο συχνούς τους καφέδες και κατά συνέπεια τις υπέροχες και ζεστές συναντήσεις μας.

Να δείτε για πότε θα νιώσουμε υπέροχα και θα αλλάξουμε στάση ζωής.

Σημείωση: Αφορμή να γράψω αυτό το άρθρο ήταν η ξαφνική συνάντησή μου με την υπέροχή φίλη μου Ελένη! Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου!