Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παραδοσιακό ρυζόγαλο χωρίς ζάχαρη

Το αγαπημένο κλασικό γλυκό!

Παραδοσιακό ρυζόγαλο. Φτιάξτε το παραδοσιακό ρυζόγαλο με βελούδινη υφή και υπέροχη γεύση! Το αγαπημένο κλασικό γλυκό!

Υλικά

  • 1 λίτρο νερό
  • 100 γρ. ρύζι, γλασέ
  • 700 ml γάλα
  • 25 ml Slim Line Stevia υγρό, Ζωγράφος
  • 1/3 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
  • 300 ml γάλα
  • 55 γρ. κορν φλάορ
  • 2 βανιλίνες

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Προσθέτουμε το νερό σε μία κατσαρόλα και μόλις βράσει χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και ρίχνουμε μέσα το ρύζι
  2. Σιγοβράζουμε για 20′ ανακατεύοντας σταδιακά. Μόλις βράσει, σουρώνουμε και το αφήνουμε στην άκρη
  3. Προσθέτουμε στην ίδια κατσαρόλα 700 ml γάλα, το υγρό stevia και την κανέλα και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά
  4. Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε τα 300 ml γάλα, το κορν φλάορ και τις βανιλίνες και ανακατεύουμε με σύρμα
  5. Μόλις βράσει το γάλα στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το ρύζι και το μείγμα του κορν φλάορ και ανακατεύουμε 1-2′ μέχρι να βράσει και να πήξει
  6. Χωρίζουμε το μείγμα σε περίπου 5 μπολ και πασπαλίζουμε με κανέλα
  7. Τα απολαμβάνουμε ζεστά ή τα τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσουν

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Διαβάστε επίσης