Συμβουλές για τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ!


Το καλοκαίρι λόγω της ζέστης, το δέρμα μας αφυδατώνεται και ταλαιπωρείται.

Το καλοκαίρι λόγω της ζέστης, το δέρμα μας αφυδατώνεται και ταλαιπωρείται.

Ειδικά όταν το φορτώνεις με ένα σωρό διαφορετικά προϊόντα μακιγιάζ! Το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ λοιπόν πρέπει να αφήνει το δέρμα σου να αναπνέει και ο τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι να χρησιμοποιείς όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα μπορείς! Δες λοιπόν πώς να κάνεις σωστά το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου!

Αντηλιακή Κρέμα

Το πιο υγιές και αναζωογονητικό που μπορείς να κάνεις για το πρόσωπο σου, είναι να χρησιμοποιήσεις σαν βάση μακιγιάζ, αντηλιακή κρέμα και όχι foundation!

Foundation

Όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται, πρέπει να πεις αντίο στο foundation το καλοκαίρι. Το μόνο που κάνει είναι να σου επιβαρύνει την επιδερμίδα. Μια καλή εναλλακτική είναι να βάλεις Concealer στα σημεία που το έχεις ανάγκη.

Μάσκαρα

Καλό θα ήταν τώρα το καλοκαίρι να μην το παρακάνεις με την μάσκαρα. Αλλά αν δεν μπορείς να την αποχωριστεί, μπορείς να βάλεις χρώματα. Παίξε με τα χρώματα ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου για ένα εντυπωσιακό και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα!

Lip butter

Λιποζάν και καλοκαίρι πάνε μαζί! Άλλωστε τι καλύτερο από το αγαπημένο σου lip butter ή βούτυρο κακάο το οποίο θα ενυδατώσει τα χείλη σου, θα σου χαρίσει την απαραίτητη λάμψη και φυσικά δεν θα επιβαρύνει καθόλου τα χείλη σου!

Ρουζ

Το ρουζ θα χαρίσει ζωντάνια και φρεσκάδα στο πρόσωπο σου, αρκεί να μην το παρακάνεις. Αν θέλεις να δώσεις επιπλέον λάμψη στο μακιγιάζ σου χρησιμοποίησε κοραλί αποχρώσεις ή και λίγο μπρονζέ και φυσικά απέφυγε τις σκούρες αποχρώσεις.

Αν ακολουθήσεις αυτές τις λίγες και εύκολες συμβουλές, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις το ιδανικό καλοκαιρινό μακιγιάζ, μια ενυδατωμένη και μια φρέσκια επιδερμίδα!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα