Πανικός στο παλάτι: O Piers Morgan αποκάλυψε ποιοι είναι οι ρατσιστές του μικρού Archie

Πανικός στο παλάτι!

Ο Piers Morgan μέσω της εκπομπής του αποκάλυψε τα ονόματα των μελών της βασιλικής οικογένειας που εκφράστηκαν με ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του δέρματος του γιου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Archie .

Σύμφωνα με τον Piers Morgan, τα εν λόγω πρόσωπα είναι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η πριγκίπισσα Kate Middleton, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, του μεγαλύτερου αδελφού του πρίγκιπα Χάρι.

Ο Piers Morgan έκανε την δήλωση αυτή λίγο μετά την δημοσιοποίηση της είδησης πως η ολλανδική έκδοση του Endgame περιείχε τα ονόματα των «βασιλικών ρατσιστών». Δικαιολογώντας την απόφασή του να αποκαλύψει τα ονόματα ο Μόργκαν είπε ότι με τον τρόπο αυτό οι Βρετανοί θα μπορούν να συζητήσουν πιο ανοιχτά για το θέμα αυτό:

«Επειδή δεν πιστεύω ότι έγιναν ρατσιστικά σχόλια από οποιοδήποτε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, και μέχρι να υπάρξουν πραγματικές αποδείξεις ότι έγιναν τέτοια σχόλια, δεν θα το πιστέψω ποτέ. Αλλά μπορούμε να αρχίσουμε τη διαδικασία να βρούμε αν ειπώθηκαν τα λόγια αυτά, σε ποιο περιβάλλον έγιναν και αν υπήρχε ποτέ ρατσιστικό κίνητρο – όπως είπα δεν το πιστεύω».

Ο παρουσιαστής έκανε για άλλη μια φορά λόγο για «κυνήγι μαγισσών» από την Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry, οι οποίοι ανέφεραν το θέμα σε συνέντευξή τους στην Oprah, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ωστόσο το Μπάκιγχαμ κάθε άλλο παρά ικανοποιήθηκε από την διαχείριση του θέματος από τον Piers Morgan. Πηγές από τη βασιλική οικογένεια ανέφεραν στην Daily Mail ότι «ήταν λάθος κίνηση», χαρακτηρίζοντας ως «ντροπιαστική», «μοχθηρή», «άσχημη» την ανακοίνωση του Βρετανού σχολιαστή, ενώ τόνισαν ότι η βασιλική οικογένεια «εξετάζει όλες τις επιλογές της» και δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια νομική κίνηση.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε
ακόμα