Όμορφοι τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι με καθρέπτες!

Οι καθρέπτες είναι ένα αντικείμενο που κάνει το σπίτι να φαίνεται πιο χαρούμενο

Οι καθρέπτες είναι ένα αντικείμενο που κάνει το σπίτι να φαίνεται πιο χαρούμενο

Οι καθρέπτες είναι ένα αντικείμενο που κάνει το σπίτι να φαίνεται μεγαλύτερο, φωτεινότερο και πιο ευχάριστο αρκεί να τους διακοσμήσεις κατάλληλα. Δες λοιπόν μερικούς όμορφους τρόπους να διακοσμήσεις το σπίτι με καθρέπτες και να αναβαθμίσεις τη διακόσμηση του!

Φτιάξε ένα gallery wall με καθρέπτη στη μέση

Οι τοίχοι-γκαλερί είναι μια πολύ εντυπωσιακή ιδέα διακόσμησης. Για ένα πιο φρέσκο και ιδιαίτερο gallery wall πρόσθεσε στο κέντρο του έναν καθρέπτη. Αποχαιρέτησε λοιπόν τα κάδρα και τους πίνακες γύρω γύρω και τοποθέτησε στη μέση έναν όμορφο καθρέπτη που θα σπάσει τη μονοτονία.

Δημιούργησε μια σύνθεση από καθρέπτες

Χρησιμοποίησε πολλούς και διαφορετικούς καθρέφτες σε χρώματα αλλά και σε στυλ ώστε να δημιουργήσεις μια σύνθεση. Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο αν κάνεις ένα συνδυασμό mix and match. Συνδύασε καθρέφτες Vintage, μοντέρνους, μεγάλους και μικρούς για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Δημιούργησε στρώσεις με καθρέπτες

Το layering δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στα ρούχα. Δημιούργησε ένα layering με τους καθρέφτες σου τοποθετώντας τον έναν μπροστά στον άλλο πάνω. Αρκεί μόνο να χρησιμοποιήσεις διάφορα μεγέθη, έτσι ώστε πίσω να τοποθετηθούν οι μεγάλοι και μπροστά οι μικροί με αποτέλεσμα να μην κρύβεται κανείς.

Διακόσμησε την είσοδο με έναν στρογγυλό καθρέπτη

Ένας καθρέπτης στην είσοδο του σπιτιού αποτελεί ιδανική επιλογή καθώς προδιαθέτει ευχάριστα τους καλεσμένους, αφού κάνει το σπίτι να φαίνεται πολύ φωτεινό και ευχάριστο. Προτίμησε έναν μεγάλο, στρογγυλό καθρέφτη που είναι πιο μοντέρνος και όχι τόσο συνηθισμένος. Έτσι, θα κάνεις το σπίτι σου να ξεχωρίζει από την είσοδο του!

Δείτε ακόμα
Διακόσμηση σαλονιού με κεριά!