Οδηγός Camping: Όλα όσα πρέπει να πάρεις μαζί αυτό το καλοκαίρι!

Οι διακοπές camping θέλουν καλή οργάνωση…

Μια ανάσα πριν την καλοκαιρινή άδεια, ήρθε η στιγμή που θα αποχαιρετήσεις την πρωτεύουσα για να κάνεις διακοπές. Αν φέτος, τα πλάνα σου δεν περιλαμβάνουν ξενοδοχείο αλλά το camping, εδώ θα βρεις τον απόλυτο οδηγό «επιβίωσης». Γενικότερα, φρόντισε να ακολουθήσεις όλα αυτά τα βήματα και να μην ξεχάσεις να πάρεις όλα τα απαραίτητα μαζί σου. Έτσι, θα περάσεις όμορφα και να μην αντιμετωπίσεις δυσκολίες!

Σκηνή

Ανάλογα με την παρέα και το πόσα άτομα έχετε κανονίσει να πάτε για camping, πρέπει να επιλέξεις και τη σκηνή. Αν είστε παρέα 3 ατόμων, η σκηνή για 4 είναι η καλύτερη επιλογή. Γενικότερα, πρέπει να έχετε χώρο και για μικροπράγματα, που θα έχετε μαζί κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ανάλογα με τα άτομα που είστε, πάντα θα υπολογίζεις η σκηνή να χωράει +1.

Στήσιμο σκηνής

Εδώ πρέπει να προσέξεις αρκετά. Το έδαφος δεν πρέπει να είναι κατηφορικό, γιατί θα πέφτετε ο ένας πάνω στον άλλον. Επίσης, η σκηνή θα πρέπει να είναι αντίθετα από την πλευρά που ανατέλλει ο ήλιος. Ειδάλλως, ετοιμάσου για ξύπνημα από τις 6 π.μ. το πρωί και μπόλικη υπερένταση. Αν επιλέξετε οργανωμένο camping, πρέπει να έχετε χώρο κοντά σε ρεύμα. Στην αντίθετη περίπτωση, πείτε αντίο σε φορτισμένο κινητό και φωτάκι το βράδυ.

Απαραίτητα πράγματα

Αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι ότι στα απαραίτητα που χρειάζεσαι, δεν συγκαταλέγονται τα ρούχα. Δεν πρέπει να ξεχάσεις εντομοαπωθητικά (κρέμες, σπρέι, φιδάκι, ταμπλέτες), sleeping bag, παντόφλες. Φυσικά, χρειάζεσαι αντηλιακό, καπέλο, φακό, λάμπες, αντισηπτικά, αφρόλουτρο, σαμπουάν αλλά και μερικά είδη πρώτης ανάγκης. Κάποια από αυτά, είναι το οξυζενέ, ιώδιο, χαρτί υγείας και μωρομάντηλα.

Δείτε ακόμα
Πράγματα που δεν σε ενδιέφεραν στις διακοπές πριν τα.. 30

Διαβάστε
ακόμα