Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νηστίσιμη “Μερέντα”

Φτιάξτε την εύκολα και γρήγορα

Πεντανόστιμη νηστίσιμη “Μερέντα”. Αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σας! Αλείψτε την στο ψωμί σας και θα έχετε ένα λαχταριστό πρωινό γεύμα!

Yλικά

  1. 150 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα
  2. 165 ml ηλιέλαιο
  3. 90 γρ. άχνη
  4. 1 πρέζα αλάτι
  5. 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  6. 120 γρ. κουβερτούρα 52%

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα φουντούκια και το ηλιέλαιο και χτυπάμε μέχρι να αλεθούν τελείως τα φουντούκια.
  2. Προσθέτουμε την άχνη, το αλάτι, το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζουμε το χτύπημα για περίπου 2′.
  3. Όσο χτυπιέται το μείγμα, λιώνουμε στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί τη λευκή σοκολάτα.
  4. Σταματάμε το χτύπημα στο μπλέντερ, ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  5. Τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Διαβάστε επίσης