Πως να βάλεις μάσκαρα ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου!


Πως να βάλεις μάσκαρα ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου!

Οι περισσότερες από εμάς δεν φεύγουμε από το σπίτι χωρίς να βάλουμε μάσκαρα

Ένα μακιγιάζ ποτέ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μάσκαρα. Αφού κάνει το βλέμμα μας να φαίνεται πιο έντονο και ζωντανό. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια tricks για να εφαρμόσουμε τη μάσκαρα και να έχουμε ένα ακόμα πιο σαγηνευτικό αποτέλεσμα!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Οποιοδήποτε κι αν είναι το σχήμα των ματιών καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες ώστε φαίνεται το μάτι πιο ανοιχτό.

Αν το σχήμα των ματιών σου είναι φαρδύ, τοποθέτησε μάσκαρα σε όλες τις βλεφαρίδες σας με ένα λεπτό βουρτσάκι. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια μάσκαρα με ένα πιο χοντρό βουρτσάκι για να επικαλύψεις τις βλεφαρίδες στην εσωτερική γωνία προς τη μέση του βλεφάρου. Αυτό το μικρό trick δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα μάτια είναι πιο κοντά μεταξύ τους.

Αν έχεις πιο κυκλικά μάτια δώσε έμφαση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Έτσι ώστε να δείχνουν ευρύτερα. Τοποθέτησε μάσκαρα σε όλες τις βλεφαρίδες. Στη δεύτερη στρώση πέρασε τη μάσκαρα από το κέντρο του βλεφάρου προς την εξωτερική γωνία και βάλε περισσότερη μάσκαρα στις ρίζες και στις άκρες των βλεφαρίδων.

Τέλος, αν έχεις μικρά μάτια και θέλεις να τα κάνεις να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο στρογγυλά πέρασε μια στρώση μάσκαρα σε όλες τις βλεφαρίδες και στο δεύτερο πέρασμα επικεντρώσου στο κέντρο. Με αυτόν τον τρόπο το μάτι θα δείχνει μεγαλύτερο. Φρόντισε να χρησιμοποιήσεις μια μάσκαρα με λεπτό βουρτσάκι ώστε να αποφύγεις τη συσσώρευση.

Δείτε ακόμα  DIY: Πώς θα φτιάξω μόνη μου scrub χειλιών;

Διαβάστε επίσης