Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νίκος Οικονομόπουλος: Θα κινηθεί νομικά για την ακύρωση της συναυλίας του

Ακυρώθηκε η συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στην Κέρκυρα, με τον τραγουδιστή να κινείται νομικά

Στην Κέρκυρα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος λόγω της προγραμματισμένη συναυλία του στις 19 Αυγούστου, στο Παλαιό Φρούριο.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε, αφού ενημερώθηκε πως η συναυλία της επόμενης μέρας δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο ίδιος μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα εξήγησε τους λόγους ενώ αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά.

«Φίλοι μου στην Κέρκυρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επικοινωνώ μαζί σας από την όμορφη πόλης της Κέρκυρας και θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τη ματαίωση της συναυλίας μου που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας.

Δυστυχώς, η Αρχαιολογία της Κέρκυρας, θεώρησε ότι η συναυλία μας με την Φιλαρμονική Εταιρία Σκριπερού Κερκύρας δεν σύναδε με την ιστορικότητα του χώρου. Προφανώς, η Αρχαιολογία ενεργεί με όλως περίεργα κριτήρια περί της πολιτισμικής ποιότητας, επιτρέποντας κατά το δοκούν τη διεξαγωγή συναυλιών στον χώρο του Παλαιού Φρουρίου.

Η απόρριψη της αίτησής μας, μας κοινοποιήθηκε μόλις χθες, 17 Αυγούστου 2022 και ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη διεξαγωγή της συναυλίας. Δεν περίμενα ποτέ ότι το κοινό της Κέρκυρας θα είχε τέτοια αντιμετώπιση από την Κυρία Αρχαιολογία.

Βέβαια, Κερκυραίοι φίλοι, μας ενημέρωσαν ότι δεν είμασταν μόνο εμείς θύματα της νοοτροπίας της Αρχαιολογίας Κέρκυρας. Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί σας. Μαζί με εσάς αδικήθηκα κι εγώ από την νοοτροπία της Αρχαιολογίας. Βεβαίως, το θέμα δεν θα μείνει έτσι.

Θα έχει την ανάλογη νομική αντιμετώπιση. Στους χιλιάδες φίλους μου που έχουν ήδη εκδώσει εισιτήρια, όπου βεβαίως θα τους επιστραφούν άμεσα τα χρήματά τους, υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα είμαι μαζί τους», έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Διαβάστε επίσης