Ιδέες για να διακοσμήσεις το μικρό μπαλκόνι σου!

Ιδέες για να διακοσμήσεις το μικρό μπαλκόνι σου!

Η Άνοιξη επιτέλους έφτασε και είμαι σίγουρη ότι ανυπομονείς να καθίσεις έξω στο μπαλκόνι σου και να χαλαρώσεις.

Η Άνοιξη επιτέλους έφτασε και είμαι σίγουρη ότι ανυπομονείς να καθίσεις έξω στο μπαλκόνι σου και να χαλαρώσεις. Και τώρα θα μου πεις «Εγώ δεν έχω μεγάλο μπαλκόνι, πως θα χαλαρώσω;» H απάντηση είναι απλή και οι λύσεις πολλές! Ακόμη κι αν το μπαλκόνι σου είναι πραγματικά μικρό με ελάχιστο χώρο, παρακάτω θα βρεις σίγουρα κάποια ιδέα που θα σε κάνει να δεις το μπαλκονάκι σου αλλιώς!

Φυτά

Χρησιμοποίησε φυτά με διάφορα μεγέθη και ύψη ώστε να δημιουργήσεις ένα μικρό κήπο στο μπαλκόνι σου, όσο μικρό κι αν είναι αυτό. Αν δεν θέλεις να κλείσεις το χώρο από γλάστρες τοποθέτησε ένα εξωτερικό στήριγμα στα κάγκελα ώστε να κρεμάσεις κάποια από τα λουλούδια εκεί. Μπορείς επίσης να βάλεις και ένα τραπεζάκι που θα στηρίζεται στα κάγκελα ώστε να μην γεμίζει το μπαλκόνι από τα πόδια του τραπεζιού.

Εξωτερικός καναπές

Αν ο χώρος σου είναι περιορισμένος, ένας μικρός εξωτερικός καναπές, σε L-σχήμα, είναι ιδανικός για το μικρό μπαλκόνι σου. Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση προσθέτοντας ένα μικρό τραπεζάκι και ένα χαλάκι τα οποία θα τονίζουν ακόμη περισσότερο την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτερικό χώρο.

Αυτοσχέδιο παγκάκι

Αν πάλι δε θέλεις να αγοράσεις καναπέ, ή έχεις λιγότερο χώρο, δημιούργησε ένα μικρό μέρος για να κάθεσαι στο μπαλκόνι. Χρησιμοποίησε μερικά τελάρα και τοποθέτησε πάνω μερικά μεγάλα και αφράτα μαξιλάρια. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μόλις δημιούργησες το υπέρτατο παγκάκι!

Μπαμπού

Αν θέλεις να απολαμβάνεις το μπαλκόνι αλλά να έχεις και την ιδιωτικότητα σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπαμπού. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις τα αδιάκριτα βλέμματα. Αν το μπαλκόνι σου είναι και λίγο μεγάλο, μπορείς να προσθέσεις κι ένα μικρό σετ μπιστρό για να πίνεις άνετα τον καφέ σου.

Δείτε ακόμα
Το κόλπο του Tik Tok που θα κάνει το σπίτι σου να μοσχοβολάει!

Μαξιλάρια

Το μικρό μπαλκόνι είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό χώρο ανάπαυσης. Απλά πρόσθεσε ένα μεγάλο μαξιλάρι στο μικρό μπαλκόνι. Έτσι θα έχεις τον ιδανικό εξωτερικό χώρο για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το καφεδάκι σου!

Διαβάστε
ακόμα