Μπο: «Δε χρειάζεται να συζητήσω κάτι με την Καρολίνα»

Forever Woman

Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του

Οι τηλεοπτικές κάμερες βρήκαν τον Μπο στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ο οποίος αναχωρούσε για την περιοδεία του στην Κύπρο. Ο ίδιος ρωτήθηκε για τις πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα, μετά την αποχώρησή της, για τη μητέρα της, αλλά και για τη στάση του Μάριο Πρίαμου. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Εννοείται ότι δεν θα την σκοτώσω, ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ότι έγινε έγινε, όλα είναι καλά. Μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά δε θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω. Το συμβάν αυτό το είδε όλη η Ελλάδα, καθένας κρίνεται για τις πράξεις τους και όχι από εμένα. Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση.

«Η μάνα είναι μάνα, αγαπάει το παιδί της και προσπαθεί να το προστατέψει το παιδί της. Είναι μάνα, μην το ξεχνάμε, δεν μπορώ να την κρίνω εγώ. Τη σχέση δεν την κοινοποίησα εγώ, ξεκίνησαν όλα από δικά της stories που έκανα repost, στη συνέχεια μίλησαν οι φίλες της και εγώ απλά το επιβεβαίωσα.

Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις. Η σχέση αυτή, ήταν κάτι ωραίο, δυνατό, είχε προοπτικές στα δικά μου τα μάτια, αλλά κράτησε ένα μήνα οπότε δεν θα με στιγματίσει κιόλας. Δεν με νοιάζει τι κάνουν ο Μάριος και η Καρολίνα. Δεν μπορώ να αξιολογήσω ποιο ήταν πιο βαρύ και οι δύο άνθρωποι ήταν στη ζωή μου, ένας σε ερωτικό επίπεδο ένας σε φιλικό και είναι κρίμα.

Με την Ελευθερία Ελευθερίου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και αυτή ζει τη δική της ιστορία. Τα πράγματά της ήρθε και τα πήρε η μητέρα της και ο αδερφός της. Ήπιαμε έναν καφέ, τα είπαμε μια χαρά, σαν άνθρωποι μεγάλοι και λογικοί».

Διαβάστε
ακόμα