Εύκολες, γρήγορες και λαχταριστές θα γίνουν τα αγαπημένα σου βουτήματα.
Αν ψάχνεις ένα πεντανόστιμο σνακ το οποίο θα συνοδεύει επάξια τα καφεδάκια σου οι μπισκοτόμπαρες είναι η ιδανική επιλογή.
Υλικά
- 20 γρ. κορν φλάουρ
- 50 ml νερό
- 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- ⅓ κ.γλ. αλάτι
- 70 ml ηλιέλαιο
- 70 ml ελαιόλαδο
- 180 γρ. ζάχαρη καρύδας
- 1 ½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
Σε ένα ποτηράκι ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με το νερό. Ρίχνουμε το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι στο αλεύρι και ανακατεύουμε. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε καλά με σύρμα το ηλιέλαιο, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη καρύδας, το εκχύλισμα βανίλιας και το μείγμα με το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να έχουμε ενιαίο μείγμα. Το απλώνουμε ομοιόμορφα σε λαδωμένο και περασμένο με λαδόκολλα ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για περίπου 30 λεπτά.
Βγάζουμε απ’ τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει για 20-30 λεπτά και μεταφέρουμε με τη λαδόκολλα σε επιφάνεια κοπής. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.