Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μους Σοκολάτα

Είναι ιδανική και ως γέμιση

Μία πανεύκολη συνταγή για μους σοκολάτα που γίνεται μέσα σε 10 λεπτά. Είναι ιδανική και ως γέμιση σε πάστες και τούρτες!

Υλικά

  • 200 γρ. κουβρτούρα 52%
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Κόβουμε την κουβερτούρα με ένα μαχαίρι σε κομματάκια, την βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα 100 γρ. κρέμα γάλακτος.
  2. Λιώνουμε στα μικροκύματα και στη συνέχεια ανακατεύουμε το μείγμα και το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά.
  3. Σε 1 μπολ ανακατεύουμε με το μίξερ τα 300 γρ. κρέμα γάλακτος, χτυπάμε μέχρι να γίνει μια μαλακή σαντιγί και προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας σε 3 δόσεις ανακατεύοντάς το με το μίξερ.
  4. Τέλος, βάζουμε τη μους σοκολάτας σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε το μπολάκι.

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Διαβάστε επίσης