Είναι ιδανική και ως γέμιση
Μία πανεύκολη συνταγή για μους σοκολάτα που γίνεται μέσα σε 10 λεπτά. Είναι ιδανική και ως γέμιση σε πάστες και τούρτες!
Υλικά
- 200 γρ. κουβρτούρα 52%
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κόβουμε την κουβερτούρα με ένα μαχαίρι σε κομματάκια, την βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα 100 γρ. κρέμα γάλακτος.
- Λιώνουμε στα μικροκύματα και στη συνέχεια ανακατεύουμε το μείγμα και το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά.
- Σε 1 μπολ ανακατεύουμε με το μίξερ τα 300 γρ. κρέμα γάλακτος, χτυπάμε μέχρι να γίνει μια μαλακή σαντιγί και προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας σε 3 δόσεις ανακατεύοντάς το με το μίξερ.
- Τέλος, βάζουμε τη μους σοκολάτας σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε το μπολάκι.
Πηγή: dimitrismichailidis.com