ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκίνησα πρώτα:
Μούσκεψα το πυρέξ δηλαδή έριξα μέσα νερό και στην συνέχεια το έχυσα στον νεροχύτη
Έκανα την σκούρη κρέμα:
Έβαλα στην κατσαρόλα 1 λίτρο γάλα, 200 γρ ζάχαρη (1 ποτήρι), 200 γρ σιμιγδάλι 1 ποτήρι), 30 γρ κακάο τα ανακατεψα μέχρι να δέσουν
Στο τέλος έριξα 1 βανίλια! Έριξα την κρέμα στο πυρέξ! Έβαλα μια σειρά μπισκότα πάνω!
Συνέχισα έκανα την λευκή κρέμα:
βαζουμε στην κατσαρόλα 600 ml γάλα, 60γρ καστερ παουντερ ,40 γρ ζάχαρη και τα ανακατεψα να δεσουν
Την ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα
Έβαλα μια σειρά μπισκότα
Και συνέχισα έκανα την κρέμα σοκολάτας:Έβαλα στην κατσαρόλα 40 γρ ζάχαρη,25 γρ κορν φλαουρ,30 γρ κακάο και 300 ml γάλα
Τα ανακατεψα και όταν έδεσε την κατέβασα και έριξα μέσα 25 γρ βούτυρο και 50 γρ σοκολάτα
Τελείωσα την έριξα πάνω στα μπισκότα και έριξα πάνω μπόλικο καρύδι
(Τα μπισκότα που χρησιμοποίησουμε είναι πτι Μπερ και το πυρέξ μου 26 και όταν βάζουμε τις κρέμες τις αφήνουμε ένα λεπτό την καθεμία στο πυρέξ και βάζω τα μπισκότα)
Εάν το φτιάξετε πρώτα θα με ρωτήσετε σε κάτι που δεν καταλαβαίνετε
Τώρα μπορείς και εσύ! Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Γιατί απλά στο σπίτι μπορείς να μαγειρέψεις τα πάντα!
Πηγή : www.xrysessyntages.gr