Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαίρη Συνατσάκη: Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι!

Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης έκανε η ίδια με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

H Μαίρη Συνατσάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έχουν σχέση εδώ και αρκετό καιρό, ενώ πριν λίγους μήνες αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την αποκάλυψη η ίδια, μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram.

Στη λεζάντα έγραψε: «Μια καινούργια ψυχή θα ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το πούμε. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εμένα μου είναι δύσκολο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα.

Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!».

Διαβάστε επίσης