Λουκουμάδες χωρίς μαγιά με 2 υλικά!

Forever Woman

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 200 γρ γιαούρτι (3/4 της κούπας)
  • 125 γρ νερό (1/2 κούπα)
  • 200 γρ αλεύρι που φουσκώνει (1 κούπα και 1/4 της κούπας)

Για το τηγάνισμα

  • Ηλιέλαιο

Για το σερβίρισμα

  • Μέλι
  • Κανέλα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και το αραιώνουμε με το νερό.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι που φουσκώνει και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια κολλώδες ζύμη.
  3. Βάζουμε την ζύμη σε ένα κορνέ.
  4. Σε μια κατσαρόλα 3 λίτρων ρίχνουμε μπόλικο ηλιέλαιο και το αφήνουμε να κάψει καλά.
  5. Με μια οδοντογλυφίδα ελέγχουμε το λάδι.
  6. Κόβουμε την μύτη από το κορνέ και πατάμε ελαφρώς να βγει η ζύμη.
  7. Με ένα ψαλίδι κόβουμε κάθε φορά την ζύμη και  τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
  8. Ρίχνουμε τους λουκουμάδες σε ΄ςνα μπολ και τους πασπαλίζουμε με μέλι και κανέλα.
  9. Μπορείτε να τους σερβίρετε με πραλίνα σοκολάτας, λευκή ή κάποια μαρμελάδα της αρεσκείας σας!!

Οι λουκουμάδες έιναι έτοιμοι να τους απολαύσετε εσείς και οι αγαπημένοι σας!!!

Καλή σας επιτυχία!!

πηγή:https://live-kitchen.gr