Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κώστας Καζάκος: Δώρισε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών

Η ανακοίνωση της Ιατρικής Σχολής Αθηνών για τη δωρεά του σώματος του Κώστα Καζάκου

Ο Κώστας Καζάκος, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ, ο ηθοποιός είχε αποφασίσει να δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Δείτε επίσης: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Η ανακοίνωση της Ιατρικής Σχολής Αθηνών:

«Αποχαιρετώντας τον μεγάλο ηθοποιό και εμπνευσμένο άνθρωπο Κώστα Καζάκο. Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του μεγάλου μας ηθοποιού και εξαιρετικού ανθρώπου Κώστα Καζάκου. Η Ιατρική Σχολή Αθηνών τον τιμά όχι μόνο για την καλλιτεχνική αλλά και για τη μεγάλη ανθρωπιστική προσφορά του. Ο Κώστας Καζάκος θέλησε και μετά θάνατον να δείξει την αγάπη του για την Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές μας.

Με μία κίνηση υψηλού συμβολισμού εκφράζοντας έμπρακτα την αγάπη και την εκτίμηση του στο έργο και την προσφορά της Ιατρικής σχολής στον Άνθρωπο, δώρισε το σώμα του για την εκπαίδευση των φοιτητών επιβεβαιώνοντας και με την τελευταία του επιθυμία την πίστη του στην επιστήμη και στα ιδεώδη της Σχολής μας.

Αποχαιρετώντας τον Κώστα Καζάκο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος- Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής Νικόλαος Αρκαδόπουλος».

Δείτε επίσης:

Γιώργος Λαμπάτος για Φιλιππίδη: «Κινδυνεύαμε ανά πάσα ώρα και στιγμή»
Leonardo DiCaprio- Gigi Hadid: Είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Διαβάστε επίσης