Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Σήμερα ο γάμος τους στα Χανιά

Forever Woman

Στο πλεύρο τους βρίσκεται ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μπήκε σε… δίαιτα!

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύονται το απόγευμα με θρησκευτικό γάμο στα Χανιά. Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Χανιά σε γραφικό εκκλησάκι, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι στα Φαλάσαρνα. Και οι δύο βρίσκονται εδώ και μια εβδομάδα στην Κρήτη, όπου συνδύασαν τις διακοπές μαζί με τις τελευταίες προετοιμασίες του γάμου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «OK!» η Κόνι είχε μιλήσει για τις ετοιμασίες του γάμου της, αλλά και τον λόγο που δεν… επιτρέπονται τα παιδιά στο γαμήλιο πάρτι τους. «Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρείς φίλες δικές μου και τρείς φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», είχε δηλώσει.

Για το νυφικό της δήλωσε: «Καθόλου ροκ! Θα είμαι πολύ κλασσική νύφη. Δεν θα σου πω βέβαια τι θα βάλω για να μη το διαβάσει ο γαμπρός, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου ροκ. Μη κοιτάς όταν βγαίνω στο stage ή αν πάω σε event». Φυσικά, στο πλευρό διαρκώς του ζευγαριού, είναι ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μπήκε σε δίαιτα προκειμένου να χάσει βάρος για την ημέρα του γάμου.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε
ακόμα