Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αθηνά Οικονομάκου: Το ζεϊμπέκικο στη βάφτιση της κόρης της

oikonomakou

Αθηνά Οικονομάκου: Δεν πιστεύω πως χορεύεται μόνο από άνδρες

Έκλεψε την παράσταση η Αθηνά Οικονομάκου με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στη βάφτιση της κόρης της. Η ηθοποιός και ο Φίλιππος Μιχόπουλος βάφτισαν την κόρη τους, που πήρε το όνομα Σιέννα – Ηλέκτρα, το περασμένο Σάββατο.

Το ζευγάρι επέλεξε το μυστήριο να γίνει στο Γύθειο και μετά τη βάφτιση ακολούθησε γλέντι στο οποίο οι καλεσμένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου χόρεψε το «Άγαλμα», που έχει ερμηνεύσει ο αείμνηστος Γιάννης Πουλόπουλος. Σε ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε ότι «πρέπει να έχει πολύ κέφι για να χορέψει ζεϊμπέκικο» ότι χορεύει τα τραγούδια που χορεύει και ο πατέρας της και φυσικά ότι «δεν πιστεύει πως χορεύεται μόνο από άντρες».

«Πρέπει να έχω πολύ κέφι για να χορέψω ζεϊμπέκικο και όταν το κάνω χορεύω με όλη μου την ψυχή. Μόνο 1-2 συγκεκριμένα τραγούδια… εντελώς τυχαία (μεγάλη το κατάλαβα). Τα μόνα που χορεύει και ο πατέρας μου που το ζεϊμπέκικο είναι ο μοναδικός ίσως χορός που έχει χορέψει ποτέ στη ζωή του. Και αυτό 2-3 φορές, η μία στο γάμο μου. Όχι, δεν πιστεύω πως το ζεϊμπέκικο χορεύεται μόνο από άντρες» γράφει η Αθηνά Οικονομάκου.

Πηγή: newsbeast.gr