Κατερίνα Καινούργιου: Οι εντάσεις στην εκπομπή, η προσωπική ζωή και η αναφορά στον πρώην της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Οι εντάσεις στην εκπομπή, η προσωπική ζωή και η αναφορά στον πρώην της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε σε εκδήλωση ομορφιάς και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» μεταξύ άλλων, μίλησε για την εκπομπή της, για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Δόξα τω θεώ η εκπομπή πάει πολύ καλά, πάντα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Είναι μια χρονιά η οποία είναι δύσκολη, υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά μου αρέσει να υπάρχουν εκπομπές. Είναι πολύ θλιβερό να μην υπάρχει δουλειά, οπότε τώρα που υπάρχουν εκπομπές είμαι πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Σχετικά με τις εντάσεις που υπάρχουν στην εκπομπή της με τους συνεργάτες της, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Οι εντάσεις που υπάρχουν στην εκπομπή μας δεν με ενοχλούν, αυτά συμβαίνουν. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Πολλές φορές μπορεί να πεις και κάτι και μετά να το μετανιώσεις».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε: «Αν έρθει κάποιος νέος έρωτας στη ζωή μου, θα σκεφτώ αν θα το μοιραστώ. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι είμαι από τις γυναίκες που βγαίνω έξω και πέφτει το σύμπαν. Όσες φορές έχω κάνει το πρώτο βήμα έχω φάει επικές χυλόπιτες. Έχω φάει τρελό ghosting».

Κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε και για το σχόλιο που έκανε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε μια ανάρτησή του στο Instagram, λέγοντας: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον πρώην σύντροφό μου, Φίλιππο, να είναι πάντα καλά, έχω μόνο καλά συναισθήματα για εκείνον».

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε
ακόμα