Καλοκαιρινή διακόσμηση σαλονιού


Το σαλόνι είναι ο χώρος που μαζευόμαστε και περνάμε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας είτε με την οικογένεια είτε με τους φίλους μας.

Επειδή ως γνωστόν το καλοκαίρι είναι μια εποχή ανανέωσης γιατί να μην ανανεώσεις και το σαλόνι σου; Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις μια περιουσία καθώς με κάποιες μικρές προθήκες και αλλαγές ο χώρος θα μεταμορφωθεί!

Ανανέωσε τη διακόσμηση του τοίχου

Οι κενοί τοίχοι είναι ένα μεγάλο don’t στη διακόσμηση. Τοποθέτησε λοιπόν στους άδειους τοίχους κάδρα με καλοκαιρινές απεικονίσεις , όπως για παράδειγμα εικόνες από θάλασσα ή από φρούτα. Αν από την άλλη έχεις ράφια μπορείς να τα διακοσμήσεις με καλοκαιρινά διακοσμητικά, όπως κοχύλια.

Ανάλαφρα υλικά

Το καλοκαίρι απαιτεί ανάλαφρα υλικά στη διακόσμηση. Μια πολύ καλή ιδέα λοιπόν είναι να τοποθετήσεις ψάθινα κασπό ή ψάθινους δίσκους στο τραπεζάκι του σαλονιού. Επίσης, πολυθρόνες ή σκαμπό από ρατάν είναι ιδανικά για το καλοκαιρινό κλίμα της εποχής!

Διακόσμησε σε λευκό χρώμα

Το λευκό χρώμα στη διακόσμηση είναι η πιο safe επιλογή που μπορείς να κάνεις. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για καλοκαιρινή διακόσμηση! Αν λοιπόν θέλεις κάτι πιο κλασικό ένα total white decor στο σαλόνι σου είναι η ιδανική επιλογή για σένα, καθώς έτσι ο χώρος θα δείχνει κομψός και μίνιμαλ!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα