Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ιωάννα Σιαμπάνη: Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε πως η Ιωάννα Σιαμπάνη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη

Η Ιωάννα Σιαμπάνη, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks η οποία μάλιστα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Πριν από λίγες ώρες μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση. Από έναν επαίτη στα φανάρια ενός πολύ κεντρικού δρόμου.

«Λοιπόν, αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ταραγμένη. Ειλικρινά. Όποιος τον ξέρεις, όποιος τον δει να κάνει κάτι…. Είναι ένας τύπος ο οποίος ζητιανεύει λεφτά και ήρθε στο παράθυρό μου και έβγαλε το ανδρικό του μόριο έξω και έκανε ό,τι μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Σε μια έγκυο γυναίκα. Εγώ αυτή τη στιγμή πως πρέπει να αντιδράσω;» Ακούγεται να λέει ταραγμένη στο βίντεό της η Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμη ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται το πρόσωπο του συγκεκριμένου άνδρα.

Το θέμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που διατηρεί φιλική σχέση μαζί της, αποκάλυψε πως η Ιωάννα Σιαμπάνη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και έπειτα από τη συγκέντρωση και άλλων αναφορών ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης