Ιδέες για γραφεία σε μικρά σπίτια!


φτιάξεις έναν μικρό χώρο στο σπίτι για το γραφείο σου

Η τεχνολογία σου δίνει τη δυνατότητα να δουλεύεις από οποιοδήποτε σημείο.

Δυστυχώς όμως η χαλαρωτική ατμόσφαιρα του σπιτιού μπορεί να επιδράσει αρνητικά στην παραγωγικότητα σου. Φρόντισε λοιπόν να φτιάξεις έναν μικρό χώρο στο σπίτι για το γραφείο σου. Ακόμη κι αν το σπίτι είναι μικρό και θεωρείς ότι δεν υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο, σου έχω τη λύση! Παρακάτω θα βρεις μερικές πολύ χρήσιμες και όμορφες ιδέες ώστε να δημιουργήσεις το δικό σου χώρου γραφείου μέσα στο σπίτι όσο μικρό κι αν είναι. Πάμε να δούμε πως!

Επέλεξε ένα γραφείο που να διαθέτει αρκετά συρτάρια ώστε να είναι συνεχώς τακτοποιημένο, φρόντισε να το οργανώσεις με μικροαντικείμενα ώστε να αποφεύγεις την αναστάτωση.

Το γραφείο χρειάζεται και μία βιβλιοθήκη, επειδή όμως μια βιβλιοθήκη πιάνει αρκετό χώρο, μπορείς να εκμεταλλευτείς τον τοίχο και να τοποθετήσεις μερικά εντυπωσιακά ράφια.

Ακόμη μια ωραία ιδέα είναι αντί για ράφια να φτιάξεις εσοχές στον τοίχο. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις αποθηκευτικό χώρο αλλά θα διακοσμήσεις και μια μοντέρνα πινελιά στον τοίχο σου.

Κάθε γωνία του σπιτιού μπορεί να μετατραπεί σε γραφείο. Ένας χώρος που ίσως δεν είχες σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσε να γίνει γραφείο είναι κάτω από τις σκάλες. Αν το διαμορφώσεις σωστά εκτός από ένα απλό γραφείο, μπορείς να φτιάξεις και ντουλάπια. Θα έχεις και το extra bonus ότι θα χρησιμεύουν και ως αποθηκευτικοί χώροι.

Tip: Προτίμησε χρώματα που θα σε χαλαρώνουν. Μια καλή λύση είναι το γαλάζιο, το άσπρο, το ροζ ή το κίτρινο και απέφυγε τα έντονα. Αν θέλεις να δώσεις χρώμα, επέλεξε μια χρωματιστή καρέκλα και χρωματιστά αντικείμενα για την οργάνωση του γραφείου.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα