Ιδέες διακόσμησης για καλή τύχη!


μπορείς να φέρεις καλή τύχη στο σπίτι σου ακολουθώντας τη σωστή διακόσμηση

Το Feng shui είναι μια φιλοσοφία η οποία αποσκοπεί στο να υπάρχει καλή ενέργεια και ευημερία στο χώρο.

Σύμφωνα με το Feng Shui λοιπόν μπορείς να φέρεις καλή τύχη στο σπίτι σου ακολουθώντας τη σωστή διακόσμηση. Πάμε να δούμε μαζί μερικά tips διακόσμησης που φέρεται να έχουν θετική επίδραση στην ενέργεια του χώρου σου.

Διακόσμησε με φρέσκα λουλούδια και φυτά

Τα λουλούδια και τα φυτά δίνουν χρώμα και άρωμα στο σπίτι σου φέρνοντας μαζί τους έναν αέρα φύσης. Παρόλα αυτά, τα φρέσκα λουλούδια και μερικά φυτά φέρνουν επίσης και καλή ενέργεια στο χώρο σου. Προϋπόθεση για αυτό είναι να είναι υγιή και φροντισμένα. Δεν πρέπει να είναι μαραμένα ούτε να έχουν αγκάθια, καθώς μπλοκάρουν την καλή ενέργεια.

Κράτα το χώρο σου τακτοποιημένο

Ένα από τα σημαντικότερα tips είναι να κρατάς το χώρο σου οργανωμένο και να αποφεύγεις την ακαταστασία. Κάνε λοιπόν ένα ξεκαθάρισμα και απόφυγε τα πολλά αντικείμενα, τα οποία μπορεί να σε αποσυντονίζουν και να σου προκαλούν σύγχυση. Αυτός άλλωστε είναι ο ιδανικός τρόπος να κρατάς τη σκέψη σου καθαρή, να κινείσαι πιο άνετα και να είσαι πιο συγκεντρωμένη.

Εκμεταλλεύσου τους καθρέπτες

Οι καθρέπτες έχουν την ικανότητα να αντανακλούν και να πολλαπλασιάζουν την αντανάκλαση τους. Τα καλύτερα σημεία για να βάλεις καθρέφτες είναι η τραπεζαρία, το χολ ή απέναντι από μια ωραία θέα. Απέφυγε να τους τοποθετήσεις στην κουζίνα καθώς επίσης και πάνω από τον καναπέ ή το κρεβάτι σου.

Μην αμελείς τη διακόσμηση της εισόδου

Σύμφωνα με το Feng Shui η είσοδος του σπιτιού έχει μεγάλη σημασία. Προσπάθησε λοιπόν να διατηρήσεις την είσοδο τακτοποιημένη και καθαρή και να τη διακοσμήσεις με ένα πατάκι εισόδου. Μπορείς επίσης να προσθέσεις και μερικά διακοσμητικά τα οποία θα δημιουργήσουν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Απέφυγε να βάλεις καθρέπτη απέναντι από την είσοδο καθώς θα διώχνει την εισερχόμενη ενέργεια.

Δείτε ακόμα  3 λύσεις που θα δώσουν τέλος στα παπούτσια που μυρίζουν άσχημα!

Διαβάστε επίσης