Η ταινία Winnie the Pooh: Blood and Honey μπήκε στις χειρότερες του Rotten Tomatoes

Forever Woman

Έχει πολύ κακές κριτικές

Ότι θα βλέπαμε τον Winnie The Pooh σαν ταινία τρόμου, είναι κάτι που σίγουρα δεν θα ποντάραμε ούτε ένα ευρώ. Όμως υπάρχει μια διαφορετική εκδοχή του παιδικού χαρακτήρα και της παρέας του. Ωστόσο έχει πολύ κακές κριτικές και 4% μπήκε στις χειρότερες του Rotten Tomatoes.

Mάλιστα όπως ανακοινώθηκε για την εν λόγω ταινία θα υπάρξει και sequel. Στο THR, ο σκηνοθέτης Rhys Frake-Waterfield και ο παραγωγός Scott Jeffrey ανέφεραν πως ο κόσμος αγάπησε την πρώτη ταινία και θέλουν την συνέχεια της να την κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστική και… άγρια, έχοντας δημιουργική ελευθερία και την δυνατότητα να κάνουν πιο εντυπωσιακά πράγματα.

Η ταινία Winnie the PoohBlood and Honey έχει την εξής υπόθεση: Ο Christopher Robin έχει απομακρυνθεί από κοντά τους και δεν τους δίνει φαγητό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ζωή των Pooh και Piglet να είναι αρκετά δύσκολη. Επειδή έπρεπε να φροντίζουν τον εαυτό τους τόσο πολύ, έχουν γίνει άγριοι. Έτσι επέστρεψαν στις ζωικές τους ρίζες. Δεν είναι πια ήρεμοι. Είναι σα μια μοχθηρή αρκούδα και ένα γουρούνι που τριγυρίζουν ψάχνοντας το θήραμά τους.

Η σκηνοθεσία είναι του Rhys Frake-Waterfield, ενώ παίζουν οι Amber Do, Natasha Tosini, Marcus Massey, Gillian Broderick, Natasha Rose Mills, Paula Coiz, Craig David Dowsett, κ.α.

Πηγή: cineramen.gr

Διαβάστε
ακόμα