Χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες


Το χρώμα των μαλλιών όπως έχουμε ξαναπεί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση μας

Για αυτό, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με το χρώμα που θα επιλέξεις για να βάψεις τα μαλλιά σου. Νο1 κανόνας είναι να φροντίσεις το χρώμα που θα επιλέξεις να ταιριάζει με τη επιδερμίδα σου. Για αυτό εμείς σου προτείνουμε τα ιδανικά χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες!

Καστανόξανθα

Το καστανόξανθο χρώμα ταιριάζει απίστευτα στις μελαχρινές επιδερμίδες. Αν λοιπόν είσαι fan του ξανθού, μην φοβηθείς να το τολμήσεις. Πρόσεξε, όμως, μην το παρακάνεις και τα ανοίξεις πάρα πολύ. Καθώς αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργήσεις μεγάλη αντίθεση με την επιδερμίδα σου.

Σκούρα καστανά

Ένα σκούρο καστανό χρώμα ταιριάζει άψογα με την σκουρόχρωμη επιδερμίδα σου καθώς φαίνεται εξαιρετικά φυσικό και διακριτικό. Εάν θέλεις να δώσεις λίγη επιπλέον λάμψη μπορείς να κάνεις κάποιες ανταύγειες σε μελί απόχρωση. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Καστανοκόκκινα μαλλιά

Ποιος είπε ότι τα καστανοκόκκινα μαλλιά ταιριάζουν μόνο για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες; Τόλμησε το συγκεκριμένο χρώμα και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ σέξυ και θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά σου.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα