Η Κate Μοss είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Celia Kritharioti στο Harrods του Λονδίνου

Η Celia Kritharioti για μια ακόμη φορά κάνει τη διαφορά με την αποκλειστική του παρουσία στο πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου και πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας του οίκου, την Kate Moss.

«Η συνεργασία μου με το πολυκατάστημα Harrods είναι ένα όνειρό μου που πραγματοποιείται. Πόσο μάλλον όταν αυτή η συνεργασία έχει το πρόσωπο της Κate Moss και ξεκινά μέσα στις γιορτές κάτι που αποδεικνύει την πίστη του “Harrods” στο brand. Η συνεργασία είναι αναγνώριση της παράδοσης του οίκου, καθώς και της χειροποίητης δημιουργικότητας που διαπερνά κάθε ρούχο», δήλωσε η Celia Kritharioti.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο φωτογράφος που ανέλαβε την καμπάνια και απαθανάτισε την Κate είναι ο σύντροφός της, κόμης Νικολάι Φον Μπίσμαρκ.

Η άφιξη της Celia Kritharioti στο πολυκατάστημα Harrods σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πλούσια ιστορία του Οίκου.

Η θρυλική Kate Moss είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της συλλογής Celia Kritharioti Limited Edition με τη φωτογράφηση να έχει πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.

Η συλλογή αποτελείται από αστραφτερά mini dresses με matching mules και ankle boots, φορέματα από πολύτιμο βελούδο, κεντημένα στο χέρι καφτάνια, κάπες και mini δαντελένια φορέματα. Όπως σε κάθε δημιουργία Celia Kritharioti, κάθε ρούχο έχει να διηγηθεί τη δική του μοναδική ιστορία.

Τη συλλογή μπορεί κάποιος να τη βρει στον διακεκριμένο πρώτο όροφο του «Harrods», ανάμεσα σε άλλα διάσημα superbrands.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε
ακόμα