Η αξία των κοσμημάτων!


jewelry box

Δεν υπάρχει καλύτερο αξεσουάρ από ένα όμορφο κόσμημα

Τα κοσμήματα είναι αυτά που ολοκληρώνουν μία εμφάνιση μας και μπορεί να τη μετατρέψουν από casual σε εξαιρετικά επίσημη μέσα σε δευτερόλεπτα! Επίσης ένα κόσμημα συχνά υποδηλώνει στοιχεία της προσωπικότητάς μας και καθορίζει τo look μας.

Πάντα είχαν σταθερή αξία στο γυναικείο style, είτε συμπληρώνοντας μερικές εμφανίσεις μας, είτε απογειώνοντάς τις. Παρακάτω λοιπόν θα βρεις μερικά style tips ώστε να συνδυάζεις και να φοράς σωστά το κοσμήματα σου!

Keep it simple

Αρχικά, μην φορέσεις ποτέ περισσότερα από ένα ή δύο μεγάλα κοσμήματα ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, αν έχεις αποφασίσει να φορέσεις ένα εντυπωσιακό κολιέ συμπληρώσέ το με ένα δαχτυλίδι ή βραχιόλι. Τα μεγάλα σκουλαρίκια συνήθως φοριούνται μαζί με ένα αντίστοιχο βραχιόλι. Έτσι θα απολαμβάνεις μια μοντέρνα εμφάνιση που δεν θα φαίνεται «φορτωμένη»

Χρυσό, ασημί ή ροζ χρυσό;

Πόσες ώρες έχεις κάτσει μπροστά από την βιτρίνα και βασανίζεσαι για το ποιο χρώμα κοσμήματος θα διαλέξεις; Σου έχουμε τη λύση!
Τα καλύτερα αποτελέσματα θα τα έχεις με τα ακόλουθα παραδείγματα:

  • Ξανθά μαλλιά – Επιχρυσωμένα κοσμήματα
  • Καφέ μαλλιά – Ροζ χρυσά κοσμήματα
  • Μαύρα μαλλιά – Ασήμι κοσμήματα
  • Κόκκινα μαλλιά – χρυσά ή ροζ χρυσά

Τόνισε τα δυνατά σου σημεία!

Τα κοσμήματα όχι μόνο μπορούν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την κάθε σου εμφάνιση αλλά έχουν και ένα μαγικό τρόπο να τονίζουν ακόμα περισσότερο τα δυνατά σου σημεία!

Αν έχεις κάστανα μάτια και αποφασίσεις να κάνεις ένα γήινο μακιγιάζ διάλεξε να το συνδυάσεις με κοσμήματα σε χρυσούς τόνους! Από την άλλη αν έχεις γαλάζια μάτια μην διστάσεις να τα τονίσεις με σκουλαρίκια με στρας! Ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ τονίζεται πάντα με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ενώ ένα πλούσιο μπούστο μπορείς να το αναδείξεις με ένα κομψό κολιέ.

Δείτε ακόμα  Kαλοκαίρι: Στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγουμε

Τα κοσμήματα είναι και θα είναι διαχρονικά. Οπότε μην διστάζετε να τα χρησιμοποιείτε σε κάθε σας εμφάνιση!

Διαβάστε επίσης