Η Αντζελίνα Τζολί στο πλευρό των γυναικών του Ιράν

Forever Woman

«Σεβασμός στις τολμηρές, ασυμβίβαστες γυναίκες»

Όλο το Ιράν διαμαρτύρεται καθημερινά μετά τον άδικο θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί. H οποία πέθανε τρεις ημέρες μετά τη σύλληψή της στην Τεχεράνη επειδή δεν φορούσε σωστά τη μαντίλα της. Η Αντζελίνα Τζολί η οποία είναι και πρέσβειρα του ΟΗΕ πήρε θέση δηλώνοντας την συμπαράστασή της στις γυναίκες του Ιράν. Η χολιγουντιανή ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram με φωτογραφίες από την οργή που προκάλεσε ο θάνατος της Μαχσά Αμινί.

Δείτε επίσης: Βίκυ Καγιά: Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια για το GNTM

Σε όλες τις φωτογραφίες απεικονίζονται οι διαδηλώσεις από το Ιράν. Oι οποίες συνεχίζονται καθημερινά με την ίδια ένταση.

Η γνωστή ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα:

«Σεβασμός στις τολμηρές, ασυμβίβαστες, ατρόμητες γυναίκες του Ιράν. Σε όλες εκείνες που επιβίωσαν και αντιστάθηκαν για δεκαετίες. Σε εκείνες που σήμερα καταλαμβάνουν τους δρόμους, στην Μαχσά Αμινί και σε όλες τις νέες Ιρανές όπως αυτή. Οι γυναίκες δεν χρειάζονται αστυνόμευση της ηθικής τους, επανεκπαίδευση του μυαλού τους, έλεγχο του σώματός τους. Χρειάζονται ελευθερία να ζήσουν και να αναπνεύσουν χωρίς βία και απειλές. Προς όλες τις γυναίκες του Ιράν, είμαστε μαζί σας».

Forever Woman
Forever Woman
Forever Woman
Forever Woman
Forever Woman
Forever Woman
Forever Woman
Forever Woman

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα