Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

GNTM: Ένταση ανάμεσα σε Καράβα- Σοφρωνίου

Η vlogger Μαριάννα οδήγησε τους κριτές στο… σφάξιμο!

Η Μαριάννα ασχολείται με τα social media και το όνειρό της είναι να γίνει μοντέλο. Όταν λοιπόν οι κριτές τη ρώτησαν γιατί ήρθε στο GNTM, εκείνη απάντησε ότι θέλει να δείξει σε όσες την ακολουθούν ότι όλες μπορούν να γίνουν μοντέλα.

Αυτή η φράση ενόχλησε πολύ τους κριτές, με τον Τάσο Σοφρωνίου να διαφωνεί έντονα μαζί της και εξηγώντας της ότι δεν κάνουν όλοι για όλα. Ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή της είπε:

Δείτε επίσης: GNTM: Η συγκίνηση της Βίκυ Καγιά με την διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία

«Αυτό που είπε ότι όλοι μπορούν να γίνουν μοντέλα είναι προσβλητικό για εμένα! Αυτή η δουλειά είναι πάρα πολύ δύσκολη και αυτές που έχουν χιλιάδες followers στο Instagram νομίζουν ότι είναι διάσημες και μπορούν να γίνουν μοντέλα. Όχι! Χρειάζεται ταλέντο!».

Μόλις έφυγε η Μαριάννα από το πλατό, ξεκίνησε μια συζήτηση μεταξύ των κριτών για το προς τα πού πηγαίνει η τάση. Ο Γιώργος Καράβας είπε ότι θεωρεί πώς κανείς δε ξέρει πώς θα είναι η μόδα το 2032. Κάτι που βρήκε αντίθετους τους άλλους τρεις και ανέβηκαν οι τόνοι.

Η διαφωνία ήταν αρκετά έντονη ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και στον Τάσο Σοφρωνίου. Kαθώς ο Τάσος Σοφρωνίου επέμεινε ότι χρειάζεται και ταλέντο για να προχωρήσει κάποιος στο χώρο και δεν είναι μόνο θέμα προτύπων.

Δείτε επίσης:

Το βλέμμα της Σοφίας Χατζηπαντελή όταν την άγγιξε η Βίκυ Καγιά
Δημήτρης Σκουλός: «Δεν ήμασταν φίλοι με τη Βίκυ Καγια και ούτε πρόκειται να γίνουμε»