Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιώργος Λιανός: «Είναι άδικο να επικεντωνόμαστε μόνο στον Ντάνο για το Survivor All Star»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπέγραψε για το «Survivor All Star»

Το Survivor θα επιστρέψει αυτή τη σεζόν με όλους τους παίκτες που άφησαν το στίγμα τους τα προηγούμενα χρόνια. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος ήταν ο νικητής του πρώτου Survivor, υπέγραψε για το «Survivor All Star» αλλά όχι ως διαγωνιζόμενος αλλά ως coach ενθάρρυνσης των παικτών.

Αφού έγινε γνωστή η είδηση, ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε τους παίκτες που θα ήθελε ο ίδιος να δει στο Survivor All Star. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Δείτε επίσης: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

«Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις για το ποιοι είναι οι συντελεστές του προγράμματος. Αυτές οι αποφάσεις παίρνονται από πολύ ψηλά και ειλικρινά δεν ξέρω από πού έχει ξεκινήσει όλο αυτό, κι είναι λίγο περίεργο. Συμμετέχοντας σε αυτό το πρόγραμμα ως παρουσιαστής να συμμετέχουν όλοι οι παλιοί παίκτες. Θα ήθελα να τους δω όλους αλλά αποφασίζει η εταιρία.

Δεν μπορώ να κάνω διαχωρισμό και να αξιολογήσω ποιος αξίζει να είναι στο All Star Survivor, είναι δουλειά της παραγωγής. Φυσικά, θα είναι πολύ καλό που θα είναι ο Ντάνος γιατί είναι ο πρώτος νικητής του Survivor στον ΣΚΑΙ. Θεωρώ ότι είναι λίγο άδικο για τους υπόλοιπους να επικεντρωνόμαστε σε ένα μόνο πρόσωπο γιατί κι οι άλλοι έχουν περάσει ταλαιπωρία. Θέλουμε να κάνει ένα All Star Survivor που θα μείνει αξέχαστο»

Δείτε επίσης:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε για το revenge porn
Καίτη Φίνου: «Το ότι δεν βρίσκομαι πουθενά δεν είναι δική μου επιλογή»

Διαβάστε επίσης