Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καίτη Φίνου: «Το ότι δεν βρίσκομαι πουθενά δεν είναι δική μου επιλογή»

Μου έχει πει γνωστός θεατρικός παραγωγός: «Έτσι όπως έγινες…»

Η Καίτη Φίνου ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής, στο «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη καθώς και την τηλεοπτική της απουσία. Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου δήλωσε:

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

«Θέλω να κάνω περιοδεία και να βγω από την Αθήνα. Δεν μπορώ την Αθήνα, με έχει κουράσει. Όταν δεν δουλεύεις είναι και το οικονομικό αλλά χάνεις και την υγεία σου. Μαρία, δεν σε παίρνει μόνο από κάτω. Δεν θέλεις να κάνεις και μπάνιο. Αυτό είναι κατάθλιψη απλά το είπα με άλλον τρόπο. Είμαι από τους ανθρώπους που ότι και αν πω ότι μου συνέβη, για να δώσω μάθημα σε κάποιους άλλους, θα με προσπεράσουν. Τα λέμε δηλαδή τώρα μια χαρά και θα βγει μεθαύριο ένα όνομα που πουλάει τώρα και θα πουν, «πέρασε κατάθλιψη» και «πω, πω τι έγινε». Και να τα καλέσματα για να δουλεύουν σε εκπομπές και να για σίριαλ, ενώ εμένα με προσπέρασαν έτσι».

«Το ότι δεν βρίσκομαι πουθενά δεν είναι δική μου επιλογή και το ξέρουν όλοι! Το έχω πει, έχω κάνει και μόνη βίντεο στο Instagram. Παιδιά, εγώ εδώ είμαι! 33 σίριαλ έγιναν, 33! Γιατί; Είμαι των 80s; Θέλω να μάθω το γιατί απ’ όλους όσους παίζουν σε σίριαλ. Φορούσα βλεφαρίδες, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Φορούσα παγιέτες που ήταν η μόδα, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Γιατί είμαι χοντρή; Μου το ‘χουν πει! Μου έχει πει γνωστός θεατρικός παραγωγός, «έτσι όπως έγινες». Έτσι, λέει, με έμαθαν» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης:

Παντρεύτηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος
Asia Express: Ξέσπασε σε κλάματα ο Fipster

Διαβάστε επίσης