Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιώργος Λιάγκας: «Σώπα ρε Καγιά! Έλεος δηλαδή»

Τι σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας για την πρεμιέρα του GNTM5

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» την πρεμιέρα του GNTM 5. Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να κρύψει την ενόχλησή του με τον τρόπο με τον οποίο «εργαλειοποιούνται» όπως είπε οι άνθρωποι με διαφορετικότητα που συμμετέχουν στο reality. Συγκεκριμένα είπε:

Δείτε επίσης: Woody Allen: Αποσύρεται από τον κινηματογράφο

«Για μένα, ας αλλάξουν τίτλο και ας κάνουν “Έλα και δοκίμασε την τύχη σου στην μόδα” και να πάνε όλες οι ηλικίες, όλα τα κιλά και να δοκιμάσουν την τύχη τους. Όταν λες όμως Top Model, στο μυαλό όλων έρχονται η Δούκισσα, η Ναόμι Κάμπελ…

Άλλο η εργαλειοποίηση, «να το κάνω για να πουλήσω παραπάνω». Γιατί αυτό γίνεται. Αυτό με ενοχλεί εμένα, η εργαλειοποίηση της διαφορετικότητας. Προσπάθησε τον άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, είτε τον επιλέξεις είτε όχι, να τον αγκαλιάσεις, να τον αγαπήσεις, όχι να τον ξεφτιλίσεις. Εμένα αυτό με ενοχλεί», είπε αρχικά.

Eνώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν μια κοπελίτσα χθες με ξυρισμένο κεφάλι, κούκλα. Την ρώτησαν τι θέλει να γίνει και λέει από ταπεινότητα η κοπέλα, ή make up artist ή μοντέλο. Και λένε «Όχι! Αν δεν είναι το όνειρο σου μόνο να γίνεις μοντέλο θα σε κόψουμε». Δεν κατάλαβα; Σώπα ρε Καγιά! Έλεος δηλαδή! Κούκλα η άλλη. Θα τρελαθώ δηλαδή».

Δείτε επίσης:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022
Το «αντίο» της Φίνος Φιλμ στη Μάρθα Καραγιάννη

Διαβάστε επίσης