Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γεμιστές πιπεριές με κοτόπουλο

Αν ψάχνετε ένα καλοκαιρινό φαγητό; Σας έχω τη λύση!

Δροσερό, light και φυσικά πεντανόστιμο. Οι γεμιστές πιπεριές με κοτόπουλο και πέστο είναι το ιδανικό για πιάτο για το καλοκαιρινό σου τραπέζι. Πάμε να δούμε πως μπορείτε να το φτιάξετε!

Υλικά

  • 6 κόκκινες, πορτοκαλί ή κίτρινες πιπεριές
  • 2 στήθη κοτόπουλου, μαγειρεμένα και τριμμένα
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού τυρί μοτσαρέλα, χωρισμένο και τριμμένο
  • 1 2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένη κινόα
  • 1 βάζο σάλτσα πέστο

Εκτέλεση

Aρχικά, προθερμάνετε το γκριλ και ψήστε τις πιπεριές, για πέντε λεπτά από κάθε πλευρά. Βγάλτε τις πιπεριές από τον φούρνο, αφήστε στην άκρη και προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Έπειτα σε ένα μπολ ανακατέψτε το τριμμένο κοτόπουλο με 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί, το πέστο και την κινόα.

Μόλις κρυώσουν αρκετά οι πιπεριές, κόψτε τις στη μέση και αφαιρέστε τις μεμβράνες και τους σπόρους. Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι από το μείγμα κοτόπουλου σε κάθε πιπεριά και γαρνίρετε με τυρί. Ψήστε για 10 λεπτά και σερβίρετε.

Διαβάστε επίσης