Γεμάτα φρύδια εύκολα και γρήγορα!

tips για να δείχνουν τα φρύδια σου καλύτερα από ποτέ!

Τα γεμάτα φρύδια προσθέτουν απίστευτο στυλ!

Αυτό είναι κάτι που καμία δεν μπορεί να αμφισβητήσει! Παρόλα αυτά, αν συνεχίζει να σε κυριεύει ο φόβος πως αν πειραματιστείς με το μακιγιάζ φρυδιών σου θα μοιάζεις αγριεμένη, σου έχουμε μερικά tips για να δείχνουν τα φρύδια σου καλύτερα από ποτέ!

Σκιές και όχι μολύβι

Σταμάτα να χρησιμοποιείς το μολύβι για να γεμίσεις ή να σχηματίσεις τα φρύδια σου και ξεκίνα να χρησιμοποιείς σκιά. Οι σκιές είναι το ίδιο εύκολες στη χρήση και το σημαντικότερα έχουν πιο φυσικό αποτέλεσμα! Χρησιμοποίησε ένα τόνο πιο ανοιχτή σκιά από τα φρύδια σου για το πρωί και μια ένα τόνο πιο σκούρα όταν θέλεις να δώσεις περισσότερη έμφαση.

Απαλές κινήσεις

Το πιο συχνό λάθος που κάνουμε όταν φτιάχνουμε τα φρύδια μας είναι η πίεση που ασκούμε κατά την εφαρμογή του μολυβιού ή της σκιάς. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται ψεύτικο. Για να το αποφύγεις χτένισε απαλά τις τρίχες των φρυδιών σου. Έπειτα άπλωσε το προϊόν που έχεις διαλέξει με μικρές και απαλές κινήσεις.

Λίγη ποσότητα

Μην υπερβάλλεις στην ποσότητα, χρησιμοποίησε τόσο όσο να καλύψεις τυχών κενά. Προσπάθησε να βάψεις ομοιόμορφα όλο το φρύδι και όχι μεμονωμένα σημεία ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο φυσικό!

Με αυτά τα απλά βήματα θα καταφέρεις να έχεις γεμάτα φρύδια και ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα!

Δείτε ακόμα
Ποια είναι τα top nail trends του Ιουνίου;