Φθηνότερο μικρομεσαίο SUV το Nissan Qashqai

Ένα από τα πιο δημοφιλή και για αρκετά χρόνια πρώτο σε πωλήσεις SUV στην Ελλάδα

Ένα από τα πιο δημοφιλή και για αρκετά χρόνια πρώτο σε πωλήσεις SUV στην Ελλάδα, είναι το Nissan Qashqai. Εδώ και δύο χρόνια έχει λανσαριστεί το εντελώς νέο τρίτης γενιάς Qashqai, το οποίο παρουσιάζεται εμφανώς αναβαθμισμένο από άκρη σε άκρη. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα οι τιμές του αυξήθηκαν σημαντικά (όπως άλλωστε τα περισσότερα αυτοκίνητα), όμως τους τελευταίους μήνες προσφέρεται με σημαντικές μειώσεις που φτάνουν έως τις 3.200 ευρώ.

Αυτή την στιγμή κοστίζει από 27.490 ευρώ. Ποσό χαμηλότερο από οποιοδήποτε άλλο άμεσα ανταγωνιστικό SUV με μήκος κοντά στα 4,5 μέτρα. Επίσης και στη δεύτερη έκδοση των 29.990 ευρώ είναι και πάλι πιο προσιτό από την πλειοψηφία των αντιπάλων του. Το ποσό των 27.490 ευρώ αφορά το Qashqai 1.3 DiG-T 140 PS Elite. Συνοδευόμενο με πλούσιο εξοπλισμό ασφαλείας και τα απαραίτητα στοιχεία ανέσεων. Μεταξύ άλλων διαθέτει:

αυτόματο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας, προειδοποίηση τυφλού σημείου, έλεγχο κίνησης οχήματος ή αντικειμένου κατά την οπισθοπορεία, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, φώτα Bi-LED, μηχανικό κλιματισμό κ.λπ.

Πηγή: autogreeknews.gr

Δείτε ακόμα
Απολαυστικό Volvo C40 Recharge χωρίς συμβιβασμούς