Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τζέιμς Καφετζής: Η μακροσκελής του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Τι δήλωσε;

Ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται εκτός Survivor 2024, ο οποίος αποχώρησε κάτω από δύσκολες συνθήκες, μετά την περιπέτεια του πατέρα του, ο οποίος ναυάγησε τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ο Τζέιμς Καφετζής αμέσως μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης συνάντησε τον πατέρα του, ο οποίος ξεπέρασε τις δυσκολίες, ενώ πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Instagram will load in the frontend.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μέσα από τη νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εκφράζει τη συμπάθεια και το θαυμασμό του στο πρόσωπο του Γιώργου Λιανού, ενώ αναφέρεται στο απόσπασμα που κόπηκε στο μοντάζ για το στοίχημα που έβαλαν με το Γιώργο Γκιουλέκα πριν τις μονομαχίες της αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής έγραψε στη δημοσίευση που έκανε: «Αρχικά, να ευχαριστήσω τον Γιώργο Λιανός που εκτός από no1 παρουσιαστής στην Ελλάδα, είναι και τυπάρα, κάθε μέρα ήταν εκεί για να μας ανεβάζει το κέφι, ανεξάρτητα από την διάθεση του, να εμψυχώνει όλα τα παιδιά και να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που λέγεται Survivor.

Για να είμαι ειλικρινής εάν δεν ήταν ο Λιανός το 21 θα είχα αποχωρήσει πολύ νωρίτερα! Πάμε τώρα στον σκέτο, όπου δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ αλλά στο τέλος της μονομαχίας ζήτησα το τελευταίο μου run ever να είναι με τον Γιώργο Γκιουλέκα, παίξαμε στοίχημα την μπλούζα του καθενός, και μαντέψτε ποιος κέρδισε… Επίσης του έφτιαξα λογαριασμό @giorgos_gioulekasss γιατί δεν είχε προσωπικό λογαριασμό για να είναι έτοιμο όταν βγει, κρίμα που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τον κωδικό πού του έβαλα!!

Αυτή την φορά το απόλαυσα, και χάρηκα που το μοιράστηκα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή (έχεις μαζέψει 10 προίκες με τόσες φορές που έχεις μπεί, no1 νύφη στην Ελλάδα πλέον), τα λέμε στον τελικό! Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το πάω ως το τέλος, αλλά το πώς ορίζεται το τέλος, νομίζω είναι πάντα σχετικό!See you around».

πηγή:https://www.govastileto.gr

Διαβάστε επίσης