Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας”

Εδώ και κάποιες μέρες, οι φήμες για τον χωρισμό μεταξύ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου έχουν φουντώσει. Βέβαια, οι δυο τους αποφεύγουν να μιλάνε δημόσια για την προσωπική τους ζωή. Παρόλα αυτά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε διαψεύσει μέσω Instagram τις φήμες χωρισμού μετά την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Ελλάδα από το «Asia Express». Τώρα το καλοκαίρι, το ζευγάρι κάνει ξεχωριστές διακοπές, το οποίο έχει δημιουργήσει απορίες και ερωτήματα στους followers. Πρόσφατα, μια από τους ακολούθους έγραψε στο προφίλ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη το εξής: “Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους

Φυσικά, η Ευριδίκη Βαλαβάνη δεν το άφησε ασχολίαστο και απάντησε: “Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους” 

Διαβάστε επίσης