Επένδυσε σε σωστά προϊόντα μαλλιών!


Όλες μας θέλουμε πλούσια, δυνατά, λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Όλες μας θέλουμε πλούσια, δυνατά, λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Δυστυχώς όμως η ρύπανση, οι αλλαγές θερμοκρασίας, το άγχος και τα κακά προϊόντα styling που χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι μερικοί από τους παράγοντες που κάνουν τα μαλλιά μας να χάνουν τη φυσική τους λάμψη και την ελαστικότητα με αποτέλεσμα να δείχνουν ξηρά και ταλαιπωρημένα.

Ανεξαρτήτου μήκους, χρώματος και τύπου που έχουν τα μαλλιά ο στόχος είναι ένας: Όμορφα και υγιή μαλλιά! Με λίγη περισσότερη προσοχή και με μερικές συμβουλές που θα σου δώσουμε, θα έχεις άμεσα αποτελέσματα και θα εντυπωσιαστείς με τη διαφορά. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα βασικά.

Shampoo

Η σωστή περιποίηση μαλλιών ξεκινάει με το κατάλληλο σαμπουάν ανάλογα  με τον τύπο των μαλλιών σου. Το σαμπουάν ‘ανοίγει’  τα λέπια της τρίχας ώστε να απομακρύνει τα προϊόντα styling, τη λιπαρότητα, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και ό,τι άλλο επιβαρύνει την τρίχα.

Conditioner

Η μαλακτική, σε αντίθεση με το σαμπουάν, κλείνει τα ανοιχτά λέπια της τρίχας ώστε να αποκτήσει ξανά το κυλινδρικό της σχήμα. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν η εφαρμογή της είναι απαραίτητη αφού βέβαια πρώτα βέβαια έχεις χρησιμοποιήσει και ξεπλύνει καλά τα μαλλιά σου από το σαμπουάν.

Μάσκα μαλλιών

Η αγαπημένη σε όλους μάσκα μαλλιών, προσφέρει στα μαλλιά μας extra  ενυδάτωση καθώς διεισδύει στην τρίχα και προσφέρει όλα αυτά τα ενυδατικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την αναδόμηση και ενυδάτωση της τρίχας.

Tip: Μην χρησιμοποιήσεις την μάσκα αν πρώτα δεν έχεις προετοιμάσει τα μαλλιά σου με ένα σωστό σαμπουάν. Καθώς τα λέπια δεν θα έχουν ανοίξει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εισχωρήσει στην τρίχα. Γι΄αυτό πάντα σαμπουάν!

Δείτε ακόμα  Το φθηνότερο υβριδικό αυτόματο των 15.780 ευρώ

Λαδάκι

Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς το λαδάκι μαλλιών σου.  Προμηθεύσου το κατάλληλο έλαιο για τα μαλλιά σου, ανάλογα τον τύπο τους, καθώς θα δώσει έλεγχο, λείανση, ενυδάτωση και λάμψη.

 Θερμοπροστατευτικό

Αν χρησιμοποιείς συσκευές θερμότητες, είτε αυτό είναι πιστολάκι, πρέσα, μπουκλιέρα πάντα να χρησιμοποιείς ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν αφού προστατεύει τα μαλλιά σου από την φθορά που τους προκαλεί η θερμότητα και τα δείχνει πιο λεία και απαλά!

Διαβάστε επίσης