Χτενίσματα για την παραλία!


Εκτός από το μακιγιάζ που θα επιλέξεις ώστε να φαίνεσαι στυλάτη, καθοριστικό ρόλο παίζει και το hairstyle

Μπορεί στην παραλία να θέλουμε να είμαστε ανέμελες και φυσικές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε και περιποιημένες. Παρακάτω λοιπόν θα βρεις μερικά τέλεια και κομψά χτενίσματα τα οποία είναι ιδανικά για την παραλία!

Messy Bun με Κορδέλα

Το Messy Bun είναι το νο.1 επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα. Αν λοιπόν θέλεις να δείχνεις κομψή κάνε ένα ψηλό messy bun και τοποθέτησε γύρω του την αγαπημένη σου κορδέλα. Προτίμησε έντονα χρώματα για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Μπροστινά Πλεξουδάκια

Τα μικρά πλεξουδάκια είναι η απόλυτη τάση αυτήν την περίοδο, ειδικά σε χτενίσματα για την παραλία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις δύο μπροστινά τουφάκια και να κάνεις την κλασική πλεξούδα που όλες αγαπάμε. Είναι μια πολύ girly και chic επιλογή που θα λατρέψεις και φυσικά δεν θα περάσει απαρατήρητη!

Γαλλικές Πλεξούδες

Οι Γαλλικές πλεξούδες εκτός του ότι είναι μια άκρως εντυπωσιακή επιλογή, είναι ένα super βολικό και όμορφο χτένισμα. Μη διστάσεις λοιπόν να το υιοθετήσεις φέτος το καλοκαίρι! Tip: Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα δέσε μια κορδέλα στο τέλος της πλεξούδας.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα