Εντυπωσιακές τραπεζαρίες για το σπίτι σου!


Η τραπεζαρία δίνει την πρώτη εντύπωση για το σπίτι.

Η τραπεζαρία δίνει την πρώτη εντύπωση για το σπίτι.

Η τραπεζαρία παίζει σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση του σπιτιού, αφού συνήθως βρίσκεται κοντά στην είσοδο του σπιτιού, επομένως δίνει την πρώτη εντύπωση για το σπίτι. Αν λοιπόν ψάχνεις για φρέσκες και όμορφες ιδέες για την ανανέωση της τραπεζαρίας σου, είσαι στο σωστό μέρος!

Ξύλινο τραπέζι

Το ξύλινο τραπέζι είναι μια διαχρονική λύση για τον χώρο της τραπεζαρίας, καθώς είναι στιλάτο, βολικό και κλασικό. Ανάλογα λοιπόν με το στυλ και την αισθητική του χώρου επέλεξε ένα λεπτεπίλεπτο, χοντρό, ανοιχτόχρωμο, σκουρόχρωμο ή με περίεργα νερά ξύλο ώστε να κάνεις τη τραπεζαρία σου ξεχωριστή!

Στρογγυλό τραπέζι!

Μια στρογγυλή τραπεζαρία είναι ιδανική για μικρά σπίτια. Επιλέγοντας ένα στρογγυλό τραπέζι μπορείς να εξοικονομήσεις τον χώρο που θα έπιανε ένα κλασσικό ογκώδες παραλληλόγραμμο τραπέζι ενώ ταυτόχρονα θα έχεις μια όμορφη και μοντέρνα τραπεζαρία.

Γυάλινα τραπέζια

Ένα γυάλινο τραπέζι μπορεί να δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι. Επιπλέον, υπάρχουν σχέδια που ποικίλλουν στην βάση του τραπεζιού η οποία μπορεί να είναι από ξύλο, γυαλί πέτρα ή όποιο άλλο υλικό μπορείς να φανταστείς. Μπορείς επίσης να συνδυάσεις το γυάλινο τραπέζι με οποιοδήποτε στυλ και σχέδιο καρέκλας.

Λευκό τραπέζι!

Το λευκό τραπέζι δίνει ένα πολύ ιδιαίτερο και μοντέρνο στυλ στην τραπεζαρία σου. Για ένα minimal look συνδύασε το με λευκά καθίσματα ή πολύχρωμες καρέκλες για ένα πιο παιχνιδιάρικο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Μαρμάρινη τραπεζαρία

Ένα μαρμάρινο τραπέζι καταφέρνει να δείχνει την τραπεζαρία σου πιο κομψή και πολυτελή. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνει το σπίτι σου να φαίνεται πιο ακριβό.

Διαβάστε επίσης